Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

iryna ogarkova 447661 2 768x511 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Wat een heerlijke dagen hebben we achter de rug. Zomerse dagen in Oktober, wie had daar van kunnen dromen? Kijk je mee in mijn weekend diary hoe ik deze zomerse dagen heb beleefd?

Vrijdag

Vrijdag was mijn vrije dag waarop ik een beetje in huis rommelde, en ‘s middags naar Rotterdam ging om een beetje te shoppen. We gaan bijna naar Texel en de temperaturen gaan dan echt dalen, dus ik had wat truitjes nodig. Ik ben geslaagd! Daarna had ik een receptie van mijn werk en ‘s avonds kwam mijn man naar Rotterdam en aten we een hapje bij Sijf. Echt een aanrader. Het was zo gezellig. We konden nog lekker op het terras eten en het sfeertje was super gezellig.

Sijf - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zaterdag

Een echte zomerdag! We togen richting Zeeland, naar Zoutelande. Sinds ik helemaal fan ben van het liedje van Blof, wilde ik naar Zoutelande :). Sowieso vind ik Zeeland heel mooi en kwam ik helemaal in de relaxte stemming. Het strand is heel anders dan bijvoorbeeld in Hoek van Holland. We maakten een wandeling en lunchte bij Strandclub “de Strandzot” met een prachtig uitzicht op zee. Ik kreeg er echt een vakantiegevoel van!

Zoutelande 1024x512 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zoutelande 4 e1539506150986 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zoutelande 5 e1539506158809 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zoutelande strand 1024x512 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zoutelande 7 e1539506217635 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Strandclub de Strandzot Zoutelande 1024x512 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zoutelande 1 768x1024 - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Zondag

Vandaag gaan we brunchen ter gelegenheid van mijn 40e verjaardag. Ik koos voor Van der Valk omdat ik dit een heel mooi restaurant vind en zo iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij wilt eten.

Van der Valk Dordrecht - Weekend Diary | Zomerse dagen in Oktober

Ik ben gek op carpaccio en gerookte zalm, dus daar heb ik echt van genoten. En poffertjes als dessert 🙂 Het was supergezellig en iedereen had het erg naar zijn en haar zin. Ik kreeg nog een prachtig cadeau van mijn vriendin waar ik in een latere blog post meer over zal vertellen.

Deze zondag brunch was de perfecte afsluiter van de viering van mijn 40e verjaardag en van een perfecte zomer!

Heb jij ook zo genoten van afgelopen weekend?

Gerelateerde artikelen

12 reacties

 1. Wat een perfect weekend!! Ik ben zelf ook helemaal weg van Zoutelande, maar dat komt waarschijnlijk doordat ik vanaf jongsafaan daar heen ging met mijn ouders. Ik vind het daaeom ook super leuk om jouw foto’s te zien!
  En wat is die brunch lekker! Mmmmmmm….

 2. Wat een leuk blog heb je, ik kom zeker vaker langs!
  En wat een prachtige foto’s staan erin. Ik vind de zomerse dagen wel leuk, maar heb ook echt veel zin in de herfst: thee drinken, leuke truien aan en waar het droog is kijken naar de regen die langs het raam loopt 😉
  Groetjes,
  Mirjam
  Mirjam recently posted…Fun Facts #9 Muzieklijst ChaosMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.