Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

iryna ogarkova 447661 2 1024x681 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

Het is weer tijd voor een nieuwe weekend diary! Kijk je mee wat ik dit weekend allemaal deed?

Een “van alles en nog wat ” vrijdag

Vrijdag is mijn vrije dag en deze vrijdag begon heel vroeg. Ik moest om 7.45 bij de tandarts zijn. Het weer was mij goed gezind op dat moment en ik kwam droog aan bij de tandartsenpraktijk. Ook toen ik terug fietste, was het droog en maakte ik deze foto.

Vrijdag1 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

Thuis dronk ik koffie, las wat blogjes en besloot toen naar de stad te gaan want ik was nog op zoek naar een skinny jeans. Ik ben geslaagd! Na vijf winkels kwam ik toch terug bij winkel 1 om toch die broek te kopen. Herkenbaar?

Ondertussen was het hevig gaan regenen en besloot ik naar huis te gaan waar ik een aflevering van “Victoria” keek. Volgen jullie ook deze serie?

 

Toen begon opeens de zon te schijnen en besloot ik mijn pakketje op te halen bij de Hema en naar de bieb te gaan. Gelukkig was ik eerst naar de bieb gegaan en toen pas naar de Hema, want het pakketje viel iets groter uit dan ik had verwacht en zo kon ik terug gaan lopen met aan een hand mijn fiets en aan de andere hand een wiebelend pakket op de bagagedrager 🙂

Vrijdag 2 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

 

Thuis pakte ik mijn spulletjes uit die bestemd zijn voor mijn nieuwe schrijfkamertje. Work in progress…al twee weekenden. Ik kan niet wachten om een mini office tour te geven op mijn blog.

‘s Avonds stond in het teken van gezellige kaarsjes aan en bankhangen.

Vrijdag3 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

Mijn nieuwe schrijfkamertje

Twee weken geleden besloten mijn man en ik om mijn kamertje te veranderen. Er stonden drie meubelstijlen in en het oogde rommelig. Weg daarmee! We pakten vuilniszakken en begonnen met een grondige opruiming wat resulteerde in vier volle vuilniszakken en wat meubelstukken die we vorige week bij het grofvuil dumpten. De vitrinekast waar ik al mijn spulletjes bewaar, en van kersen fineer hout is, verfden we en zo ook een mooi kastje die van mijn man zijn oma is geweest. En toen zag ik een mooi bureautje…en besloten we ook de oude eettafel weg te doen. Daarnaast vond ik de bureaustoel ook niet meer zo passen in het geheel en heb ik deze op Marktplaats gezet en daarvoor in de plaats een nieuw stoeltje gekocht. I

k kan niet wachten tot ik het jullie kan laten zien! Hier kun je alvast zien waar ik zoal mijn inspiratie opdoe.

Zaterdag1 768x1024 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

‘s Middags had ik behoefte aan frisse lucht en tussen de buien door maakte ik een wandelingetje naar het winkelcentrum.

Zaterdag4 e1517738913404 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

En haalde verse rozen voor in huis.

Zaterdag2 e1517738956855 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

En ‘s avonds genoten van een tompouce die we gekregen hadden van mijn man zijn werk.

Zaterdag3 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

Zondag

Ik werd wakker van de felle zon! Heerlijk na al die regen. De zondag besteedde ik aan het voorbereiden van blogjes, lezen, nog wat dingen veranderen in mijn nieuwe schrijfkamertje en wandplanken terug brengen omdat ze beschadigd waren.

‘s Avonds bestelde ik drie posters bij Desenio. Het resultaat zal je binnenkort zien 🙂

Wat was jouw leukste moment van dit weekend?

 

*Alle producten in dit blog zijn zelf gekocht!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Weekend Diary | Tandarts, een groot pakket en een nieuw kamertje!

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Oh, ik ben ook al benieuwd naar het resultaat van je schrijfkamer! Make-overs zijn altijd zo leuk. En die foto die je maakte na het bezoek aan de tandarts is echt super mooi. Zo rustgevend dat het er daar uitziet. Zalig!

  2. Ik ben benieuwd naar jouw schrijf kamertje!! Je beschrijft alles zo leuk. Jouw winkel gedrag herken ik van mijn zus en ik vind dat verschrikkelijk. Sorry hoor. Ik word daar gewoon heel moe van.. Haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.