Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

people 2587310 640 1 - Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

Drie dagen vol gezelligheid en relaxen. Kijk je mee?

Vrijdag, 8 december

Het slechte weer houd mij binnen. Eigenlijk had ik wel zin gehad om naar Rotterdam of Den Haag te gaan, maar ik besluit om thuis te blijven en een beetje te rommelen en te werken aan mijn blog. Omdat we ‘s avonds de kerstboom willen neerzetten, ruim ik de woonkamer op en doe wat ideetjes op voor kerstdecoratie op Pinterest.

wd8 1024x451 - Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

Als mijn man thuiskomt, halen we de kerstspullen van zolder (en elke keer denk ik dan weer: wat gaat het jaar toch snel voorbij!) en versieren we de woonkamer. Een en al gezelligheid.

Daarna genieten we van mijn zelfgemaakte groentensoep en landbrood en plof ik na een verkwikkende douche op de bank. Ik voel me gesloopt. Deze hele week was een echte uitdaging en ik voel hoe moe ik eigenlijk ben. Ik verheug me op de kerstvakantie.

wd7 1024x901 - Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

Vandaag kun je mijn artikel lezen met foto’s uit herfstig Parijs.

Zaterdag,  9 december

Vandaag slaap ik een beetje uit, tot 7.30 uur (doordeweeks sta ik om 5.45 uur op :)).  Ik blijf nog lekker liggen en speur wat op Esprit, want er is private sale. Ik zie een mooie spijkerbroek en boots en bestel deze.

Vandaag gaan we naar een proeverij bij de Sligro met mijn ouders. Het was kariger dan voorgaande jaren, maar de dingen die ik heb geproefd, waren dan wel heel lekker. Vooral de macarons  en de koffie. De koffie was van CasaBarista, “coffee on wheels “. Het is een bedrijf dat je ook kunt inhuren. Ik heb lang niet zulke lekkere koffie op als van hen vandaag. We kochten een zak koffiebonen voor thuis. Dus mocht je ook zo van koffie houden, dan is dit echt een aanrader!

collage 1024x751 - Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

Toen we thuiskwame, heb ik de keuken opgeruimd en veel spullen weggedaan. Geeft weer een goed gevoel!

Vandaag kun je mijn artikel lezen over geurkaarsen en geurkaarshouders.

Zondag, 10 december

Een echte luie zondag. Wat kan hier ik van genieten! Ik maak plannen voor de komende twee weken, ook al hou ik eigenlijk niet van plannen :), maar in deze drukke decembermaand is het dus essentieel merk ik. Ik doe inspiratie op voor het kerstmenu en  kerstcadeautjes. De stemming zit er goed in!

‘s Middags begint het hard te sneeuwen en vermaak ik me met het genieten van een winter wonderland en Netflix 🙂

collage winter 861x1024 - Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

 

Hoe was jouw weekend?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Weekend Diary | Kerstversiering, Proeverij en lekker relaxen

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Ik vond het een héérlijk weekend met die sneeuw.
    Vooral ook omdat de kerstmarkten overal al begonnen zijn en dat geeft toch iets extra hè, kerst in de sneeuw!

    Mooie week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.