Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

iryna ogarkova 447661 2 768x511 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag

Vrijdag

Mijn vrije dag die ik heel erg koester. Vandaag besluit ik een dagje naar Den Haag te gaan, ook al doet het weer niet zo zijn best. Als ik in Den Haag ben, gaat het zelfs een beter spetteren, maar omdat ik toch ga winkelen, is dit helemaal niet erg. Tijdens het winkelen stap ik uit mijn comfort zone en ga winkels binnen waar ik nog nooit ben geweest, zoals Anna van Toor. Wat een leuke items! Ik koop een sportief shirt om niet altijd alleen maar in bloesjes te lopen 🙂

Plaats Den Haag - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Mijn maag begint te knorren en ik besluit naar de Yoghurt Barn te gaan waar ik kies voor de “Banana Explosion” met banaan, volle kwark, vijgen en amandelen en daarbij nog een stukje bananenbrood. Een aanrader!

Yoghurt Barn Den Haag 1024x512 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Tenslotte wandel ik nog door de stad en koop een gaaf shirt bij de P&C, een capribroek bij de C&A en “joggerstyle” broek bij de Esprit. Ik ben erg blij met mijn aankopen. Hier zal ik nog een aparte blog post aan wijden.

Bij mijn ouders hebben we een gezellige avond met lekkere hapjes.

Hartige hapjes - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Zaterdag

We gaan naar Antwerpen! Ik hou van deze stad. Als ik hier ben, krijg ik vakantiegevoel terwijl ik maar 1,5 uur van huis ben.De temperatuur is zomers, de stad is bruisend, we hoppen van terras naar winkel en weer terug. Bij &Other Stories (ook een winkel waar ik nog nooit ben geweest, maar wat een mooie zaak is dit!) koop ik een heel mooi streepjesshirt. We wandelen door de verschillende straatjes en ik geniet!

Centraal Station Antwerp e1528622474469 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Het prachtige Centraal Station in Antwerpen.

Stadsfeestzaal Antwerpen e1528622616441 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

De Stadsfeestzaal in Antwerpen moet je echt bezocht hebben. Prachtige architectuur en er zijn vele winkeltjes.

Groenmarkt Antwerpen e1528622508519 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Grote Markt Antwerpen1 e1528622519552 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

De Groenmarkt met haar vele terrasjes

Kathedraal Antwerpen e1528622561485 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Blauwe luchten en de Onze Lieve Vrouwe kathedraal

Het Modepaleis Antwerpen e1528622667925 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Het Modepaleis

In den Botaniek Antwerpen 1024x1024 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Zoek je rust in de stad? Ga dan naar “In den Botaniek”, de botanische tuin van Antwerpen. Zo leuk om even doorheen te wandelen en nog wat te leren, want er staan overal bordjes bij.

‘s Avonds dineren we bij Café Imperial dat me binnen een seconde naar Zuid-Frankrijk brengt. Het terras is in een binnenhofje aangekleed met witte tafels, witte parasols, olijfbomen en je hebt geen idee dat je aan de drukke Meir (de winkelstraat van Antwerpen) zit!

Cafe Imperial Antwerp 1 1 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Cafe Imperial Antwerp 1 1024x935 - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Ik kies, om in Franse sferen te blijven, voor de steak tartare die erg smakelijk is. Dit was echt genieten en een perfecte afsluiter van een dagje Antwerpen.

Zondag

Zondag besluit ik een luie dag te houden. Beetje wassen, mijn nieuwe aankopen op de kiek zetten, beetje opruimen, deze blog post afmaken en mijn kleding uitzoeken. Oei, klinkt niet echt lui, maar ik doe alles op het gemak :). Het is mooi weer en ‘s avonds genieten we van een biefstukje van de BBQ.

Dress like a Parisian - Weekend Diary | Den Haag, Antwerpen en een luie zondag 

Dit boek heb je al kunnen zien op mijn wensenlijstje dat vorige week online kwam.

We genieten van onze tuin en dan is het weekend alweer om.

Shop jij ook altijd in dezelfde winkels? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde artikelen

13 reacties

  1. Wat een leuke foto’s! Die zalmhapjes zien er onwijs lekker uit. En wat een mooie foto’s van Antwerpen! Het lijkt me een hele mooie stad 🙂 Ik wil er in de zomer ook eens naartoe!

  2. Antwerpen ken ik tamelijk goed. Mooie stad. Ik ga gewoonlijk naar dezelfde winkeltjes. Het voordeel is dat de verkoopsters je kennen en weten wat je zoekt.
    Zoals gewoonlijk weer heel mooie foto’s!m

  3. Als ik niet in mijn eigen shop, shop, dan ga ik graag naar H&M! Lekker dat je zo’n fijn dagje had. Mijn vrije dag is tegenwoordig ook op vrijdag en wat is dat heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.