Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

iryna ogarkova 447661 2 1024x681 - Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie Zondag

Vrijdag

De week heeft zijn tol geeist en ik blijf lekker lang in bed liggen. Ik ontbijt op bed en kijk een aflevering van “The Collection.” Af en toe check ik de buienradar, want ik dub of ik naar Amsterdam zal gaan of niet. Na een uur besluit ik om toch te gaan. Het is alweer een tijd geleden en ik moet even mijn zinnen verzetten en Amsterdam is daar uitermate geschikt voor.

Amsterdam

Mijn wandeling begint in de Haarlemmerstraat waar ik de winkel &Klevering ontdek met allerlei leuke cadeau’s en decoratie waar ik een kaart van Wijck met de 9 straatjes erop koop.

Attachment 1 2 e1518261231253 - Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

 

Soms sleep ik mijn Macbook mee naar Amsterdam. Dan kan ik bij de Coffee Company in de Berenstraat ook een tijdje werken onder het genot van een groene thee en een vegan pumpkin walnut cake (aanrader!). Deze plek is voor mij inspirerend omdat het in de 9 straatjes van Amsterdam ligt en dat dit deel een van mijn favoriet is in Amsterdam. Het is een megenling van boetiekjes en smalle straatjes en mooie uitzichten op de grachten.

Collage Amsterdam 1024x727 - Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

De wandeling gaat verder en ik trotseer de koude wind en geniet van een winters Amsterdam. Ik kom bij Saks Fifth Avenue terecht, een nieuwe winkel, waar ik nog nooit ben geweest maar mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen. En toen gebeurde het….

Een nieuwe tas

De tas! Het was liefde op het eerste gezicht. Het model, de kleur en ik kreeg nog 10% extra korting.

Attachment 1 - Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

Blij liep ik de winkel uit, toen het begon te sneeuwen. Omdat de vermoeidheid ook een beetje begon toe te slaan, besloot ik om naar het station terug te lopen.

Attachment 1 3 576x1024 - Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

Relaxte avond

Mijn avond spendeer ik met een maskertje op mijn gezicht en kijk een documentaire over de nieuwe ontwerpster bij Dior op RTL Z. Perfecte afsluiter van deze mooie dag!

Zaterdag

Zaterdagochtend slaap ik uit, geniet van een lekker ontbijt. Daarna fiets ik naar de bieb om mijn gereserveerde boek op te halen (Masterclass ondernemen door Annic van Wonderen. Hebben jullie haar boek gelezen?). Bij de Hema haal ik de foto’s op die ik heb laten afdrukken voor in mijn nieuwe schrijfkamertje. ‘s Middags gaan we naar mijn ouders om hun nieuwe meubels te bewonderen. We blijven meteen eten en het is een gezellige middag/avond.

8C353F32 432E 4B18 8646 76910578ACFF 1024x1024 - Weekend Diary | Dagje Amsterdam, gezellig etentje en een luie zondag

Zondag

De zondag is voor mij de ultieme dag om niet te veel te plannen. Laten we zeggen, ik probeer de agenda op deze dag zoveel mogelijk leeg te houden. De dag staat in het teken van bloggen, tv series kijken, rommelen in mijn nieuwe schrijfkamertje en me voorbereiden op de nieuwe werkweek.

Wat was jullie leukste moment van dit weekend?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde artikelen

20 reacties

  1. Wat een heerlijk weekend heb je gehad. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik nog nooit in de negen straatjes ben geweest. Het lijkt mij in iedergeval wel heel gezellig. Die tas is zo leuk! Wat een heerlijk zomerse kleur. Daar word je gewoon gelijk vrolijk van.
    Sylvia – alovelyadventure recently posted…Spam je blog 1-2018My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.