Wat zijn mijn interesses naast het bloggen?

desktop 2530405 640 1 - Wat zijn mijn interesses naast het bloggen?

Wat zijn mijn interesses naast het bloggen?

Bloggen neemt een belangrijke plaats in mijn leven. Drie keer per week (en soms vaker) publiceer ik een artikel (behalve deze week want ik kampte met een hardnekkige oorontsteking). Ik doe dit al bijna vier jaar met veel plezier en kan mij een leven zonder bloggen haast niet meer voorstellen. Maar wat zijn mijn interesses naast het bloggen?

Mode -en styling

Ik hou ontzettend van mode en styling (op mode en interieurgebied) is er dit jaar een beetje bij gekomen en zou ik meer tijd aan willen gaan besteden. Misschien dat ik een cursus ga volgen, maar ik moet eerst alles op een rijtje hebben voor mijzelf voordat ik aan iets nieuws ga beginnen.

Schrijven

Naast het bloggen, ben ik ook bezig met het schrijven van mijn boek. Dit zijn de eerste 513 woorden van mijn manuscript.

Lezen

Naast het schrijven, ontspan ik ook graag met lezen van boeken en tijdschriften. Ik hou van romans en af en toe een thriller. Verder houd ik van mode-en interieur tijdschriften om de nodige inspiratie op te doen.

Pinterest

Pinterest is een van mijn favoriete social media. Ik doe er ontzettend veel inspiratie op. Mode, Parijs, schrijven, interieur ideeën, gewoon even wegdromen bij de mooie plaatjes. Als je nieuwsgierig bent, wat ik zoal pin, kun je je me  hier volgen.

Fotografie

Fotografie is een groot deel van mijn blogbestaan en doe ik ook heel graag. Het is me ook met de paplepel ingegoten en ik vind het ook ontzettend leuk om mooie kiekjes te schieten. Of dit nu in de natuur, de stad of product foto’s zijn, ik vind het allemaal leuk!

Steden bezoeken

Ik ben dol op steden bezoeken of dit nu in Nederland of buitenland is. De stad heeft iets magisch en er is altijd wel iets nieuws te ontdekken. Zo reis ik graag af naar Nice, en Parijs natuurlijk. In eigen land heeft Amersfoort mij dit jaar behoorlijk verrast.

Wandelen/natuur

Voor mijn rust ga ik graag wandelen. Ik ben niet zo heel erg gek op sport (eigenlijk helemaal niet :)) maar ik moet wel bewegen dus wandelen en in de natuur zijn, is een perfecte combinatie! Ook wandel ik elke dag van en naar het station voor mijn werk. Wandelen is als een soort meditatie voor mij. Wandelen is voor mij de perfecte manier om mijn gedachten de vrije loop laten gaan.

Wat is jouw allergrootste hobby?

pinit fg en rect red 28 - Wat zijn mijn interesses naast het bloggen?

Gerelateerde artikelen

6 reacties

  1. Ik had je inderdaad al gemist, ik hoop dat je snel weer helemaal opgeknapt bent!

    Mijn grootste hobby is lezen (romans, non-fictie), maar historisch koken komt op een goede tweede plaats. Mijn hobby fotografie is zelfs wat meer die kant opgeschoven en ik probeer wat meer te leren over voedselfotografie.
    Josephine recently posted…DIY: Een Regency-brief schrijven en vouwenMy Profile

  2. Wat vervelend van die oorontsteking! Hopelijk voel je je alweer beter 🙂 Mooie hobby’s heb je! Schrijven en bloggen zijn ook mijn grootste hobby’s. Ik herken wat je zegt, van sport houd ik niet zo maar wel eens wandelen op z’n tijd vind ik wel eens lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.