Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?

Sea view Nice France 1 e1526889052126 - Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?

Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?

Een aantal weken geleden werd ik door Sarah van het blog HosteSarah, genomineerd voor een Liebster Award waarin een van de vragen was: wat zijn mijn dromen voor de toekomst? Deze vraag is de inspiratie voor dit artikel, waarin ik een aantal van  mijn dromen voor de toekomst zal onthullen.

Mijn boek laten uitgeven door een gerenommeerde uitgever. 

Het lijkt mij geweldig, dat het boek, waar ik nu al zolang aan werk, uitgegeven zou worden door een gerenommeerde uitgever. Dat iedereen dan de kans heeft om mijn verhaal te lezen. Dat lijkt mij zo bijzonder!

Een tijdje in Parijs wonen.

Met een tijdje bedoel ik geen maanden, want dat is helaas niet mogelijk. Maar ik zou best tien dagen a twee weken in de stad willen doorbrengen om het echte Parijse leven te ervaren en alles op mijn gemak te kunnen doen. Ook zou dit verblijf in het teken staan van een nieuw boekproject.

Een goede gezondheid

Wellicht een cliché, maar o zo belangrijk om dromen te kunnen waarmaken. Dit geldt ook voor de gezondheid van mijn dierbaren.

Mijn blog

Ik zou meer van mijn blog willen maken in de toekomst. Misschien ga ik de richting uit van een online magazine…ik heb het doel nog niet precies voor ogen. En een inschrijving bij de KvK staat ook op mijn dromenlijstje, vooral nadat ik de opbeurende blog van Romy hierover heb gelezen.

Een droom die werkelijkheid werd…

Een van mijn dromen is onlangs al werkelijkheid geworden.

Sarah, bedankt voor deze nominatie!

Wat is jouw grootste droom?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?

Gerelateerde artikelen

24 reacties

 1. Ooh! Super leuk artikel is dit πŸ™‚ Die nominatie is héél graag gedaan!
  Ik hoop oprecht dat je boek ooit (snel!) in de winkelrekken ligt. Ik heb je er hier al vaker over horen vertellen en nu ben ik er dus echt wel benieuwd naar geworden.
  En goh… mijn grootste droom? Ik wil heel graag een stabiel leven leiden met alles erop en eraan (huisje – tuintje – kindje – beestje). Al wil ik ook heel graag eens een wereldreis maken, wat dan weer niet echt past bij dat stabiele leven. Wat een dilemma.

 2. Ik zou heel graag in italie willen wonen.
  de mensen, de natuur maar vooral de bergen..

  over een paar weken zit ik er weer twee weekjes en ik heb er mega veel zin in! ik hoop dat je dromen werkelijkheid mogen worden!

 3. Wat een mooie dromen heb je! Gaaf ook dat je voor langere tijd naar Parijs wil! Mijn boek uit laten geven bij een reguliere uitgeverij is ook mijn grootste droom. Een andere droom van mij is fulltime gaan werken als schrijver, schrijfcoach en manuscriptbeoordelaar. Daarbij zou ik ook ooit een keer naar het buitenland willen verhuizen. Hopelijk zullen onze dromen binnenkort uitkomen! πŸ™‚

 4. Leuk! Ik heb ook ergens op mijn lijstje staan om een boek te schrijven maar vooralsnog veel te weinig tijd om er aan te beginnen.
  Mijn grote droom is om fulltime reisblogger te zijn maar ik ben nog niet dapper genoeg om mijn vaste baan op te geven om er voor te gaan! πŸ™‚

 5. Wat ontzettend lief dat je mijn blog noemt! Ik vind het mooi om te horen dat ik je met mijn artikel kon inspireren om ook over een inschrijving bij de KvK na te denken πŸ™‚ Mooie dromen heb je trouwens! Wat zou het geweldig zijn als je boek wordt uitgegeven en echt in de boekwinkels ligt.
  Een van mijn grootste dromen is (lekker clichΓ©) ooit trouwen in een prachtige jurk en met een heel lieve man. Wie weet ooit! πŸ˜‰

 6. Mooie dromen! En haalbaar! πŸ™‚ Een tijdje in Parijs wonen lijkt me heel fijn ^^ Ik wou vroeger ook altijd een tijdje in het buitenland gaan wonen, maar die droom is er nu niet meer. Al zou ik het nog wel leuk vinden hoor maar het hoeft niet meer per se. Mijn huidige grootste droom is eigenlijk vooral ons huis af krijgen en verbouwen. Maar dat is een lange termijn project πŸ˜‰ Laten we maar beginnen met de tuin!
  irene recently posted…Deze week #16My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.