Waarom kleine successen vieren zo belangrijk is

winning 1529402 640 - Waarom kleine successen vieren zo belangrijk is

Waarom kleine successen vieren zo belangrijk is

De inspiratie voor dit blog komt door een pagina uit mijn notitieboek waarin ik mijn kleine successen heb bijgehouden. Ik vind het belangrijk, en het is ook echt belangrijk, om de kleine successen te vieren. Vandaag vertel ik je er meer over.

Een greep uit mijn kleine successen

Mijn blog

Toen ik vier jaar geleden begon met dit blog, had ik een doel voor ogen: internationaal een bekende blogger worden. Ik wilde mijn passie voor Parijs met iedereen delen. Ik blogde dus daarom in het Engels om mijn bereik te vergroten. Maar toen de maanden vorderde, begon het toch aan mij te knagen. Was dit wat ik echt wilde? Wilde ik echt internationaal doorbreken? Was dat echt het doel wat ik voor ogen had? Met mijn notitieboek in de hand noteerde ik wat ik nu echt belangrijk vond. Plezier in het bloggen. De interactie met lezers. Maar die had ik niet echt en dat kwam door de taal. Ik schreef het blog: ik zit in dubio: Engels blijven bloggen of toch overstappen naar Nederlands?

De meningen waren duidelijk: doen waar ik me het beste bij voelde. En die beslissing was snel gemaakt: ik besloot voortaan in het Nederlands te gaan bloggen.

Sindsdien vind ik het bloggen zoveel leuker! En ik heb zoveel leuke reacties mogen ontvangen en de interactie met jullie vind ik geweldig! Een mooi klein, maar o zo belangrijk succes, om te vieren!

Verhalenbundel

Vorig jaar werd ik gevraagd door Lianne om deel te nemen aan een zomer verhalenbundel. Ik zei volmondig ja! Een heel mooi project en de zin in schrijven kwam hier ook meteen mee terug. Ben je benieuwd naar deze mooie zomerse verhalenbundel? Je kunt hem bestellen bij o.a. Bol.com, Tolino en Apple books.

Een toffe samenwerking

Een paar weken geleden werd ik benaderd door Dominique om een samenwerking aan te gaan. Het was precies een samenwerking die ik al voor ogen had, toen ik met mijn blog begon. Wat speelt er in het hedendaagse Parijs? Dominique zal ons maandelijks op de hoogte houden en interessante achtergrondinformatie delen. Haar eerste gastblog verscheen afgelopen maandag en kun je hier lezen. Ik ben ontzettend enthousiast en blij met deze inspirerende aanvulling op mijn blog.

Een nieuwe passie ontdekken

Een fijn huis dat we steeds mooier aan het maken zijn (dit is een heel groot succes! 🙂 en ik daardoor een nieuwe passie heb ontdekt: interieurstyling. In dit blog vertelde ik er al meer over.

Vier de kleine successen in je leven

Door kleine successen te vieren (en ook de grote wel natuurlijk), krijg je veel meer plezier in wat je doet. Het motiveert om door te zetten en je doel of droom te bereiken en jezelf te blijven uitdagen. Door stil te staan bij het succes, richt je jezelf meer op wat wel goed gaat. Dit is weer goed voor je persoonlijke ontwikkeling.

“The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate”

Oprah Winfrey

Geniet van alle complimenten, bedank degene die je hebben gesteund, doe een vreugdedansje, koop iets moois voor jezelf en deel het succes met je dierbaren en focus je dan weer op het volgende doel!

Welk klein succes wil jij vieren?

pinit fg en rect red 28 - Waarom kleine successen vieren zo belangrijk is

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Wat mooi om te lezen! En wat leuk dat mijn verhalenbundel bijdraagt aan je successen! Wat een goed idee om alles bij te houden. Je hebt helemaal gelijk, successen groot of klein, moeten gevierd worden. En wat fijn dat je je gevoel hebt gevolgd en het bloggen hebt gericht op het Nederlands taalgebied. Het plezier in bloggen en de interactie met mensen zijn het allerleukst en belangrijker dan miljoenen views!

  2. Ook ik vind het eerder frote successen, maar als je je eigen blogs goed lees, .., dan zijn er ook veel kleine successen te vieren, bv de mooie nieuwe keuken. Of andere kleinere geluksmomenten. Mijn kleine successen: dat ik actiever aan het schrijven ben, dat ik weer buiten in de schaduw kan lezen, dat onze poes sinds een paar weken actief naar mij toe komt om geaaid te worden (oudere dame met slechte efvaringen, na 1.5 jaar bij ons), o..jé ik kan nog wel even doorgaan. Maar succes met je grote successen. Gr.

  3. Het is zo leuk en goed om terug te kijken naar wat je meegemaakt hebt en welke succes je behaald hebt. Goed idee om ze onder elkaar te zetten, want dan heb je nog meer het gevoel dat je leuke dingen beleefd hebt. Ik kon met alleen niet voorstellen dat je nog maar 4 jaar blogt. Voor mijn gevoel volg ik je al veel langer! 😀

  4. Juist fijn inderdaad om alle successen te vieren; zowel groot als klein. Juist om hier bewust bij stil te staan maakt het leven allemaal maar mooier en mooier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.