Vandaag ben ik jarig!

 

Verjaardagstaart 888x1024 - Vandaag ben ik jarig!

Vandaag ben ik jarig!

Soms vraag ik me af waar de tijd blijft…het is een cliché, ik weet het, maar vandaag ben ik jarig! En ik weet nog dat ik 40 werd (nu twee jaar geleden :)).

Jarig zijn in Corona tijd is ook wel anders en daarom heb ik besloten om het niet echt te vieren, al heeft mijn moeder wel bovenstaande overheerlijke taart gebakken. Als het allemaal weer kan, dan willen mijn man en ik alle heugelijke belevenissen in een keer vieren. Nu vier ik mijn verjaardag vanavond met een kaasplank van de traiteur en de Netflix serie ‘Emily in Paris.’

Een fijne dag!

pinit fg en rect red 28 - Vandaag ben ik jarig!

Gerelateerde artikelen

28 reacties

  1. Sorry, typefout… Gefeliciteerd Farina! Oh, mijn telefoon wijzigt de naam zelf. Nog eens proberen: ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠGefeliciteert Darina ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag, Darina!!! Het is inderdaad anders dan anders, maar zoals je zegt, nu klein genieten en dan kan het binnenkort (?) hopelijk weer wat uitgebreider. (ik denk dat jij dus net als ik in 1978 geboren bent ๐Ÿ™‚ )
    Wat een heerlijke taart ziet dat er uit, wow, je moeder kan er wat van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.