Persoonlijk | Persoonlijke update, interieur veranderen en naar Parijs!

Poster op bureau - Persoonlijk | Persoonlijke update, interieur veranderen en naar Parijs!

Persoonlijk | Persoonlijke update, interieur veranderen en naar Parijs!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik op mijn blog een persoonlijke update heb geschreven. De laatste stamt uit 21 februari! Hoog tijd om jullie bij te praten.

Persoonlijke update

Dit jaar was een beetje een apart jaar. Door de opleiding van mijn man en andere omstandigheden, hebben wij een hele tijd doorgewerkt zonder vrij te nemen. Op den duur ga je dat voelen en gelukkig konden wij in september twee weken vrij nemen. We besloten ook om op vakantie te gaan om even helemaal weg te zijn en op te kunnen laden. Het werden twee heerlijke weken op Gran Canaria. Het opladen is zeker gelukt en daardoor kreeg ik ook weer een heleboel ideeën. Voor mijn blog, voor mijn boek en voor ons interieur, mijn nieuwe hobby.

Interieur veranderen

Onze keuken is aan vervanging toe. Hij is 14 jaar oud en begint een beetje op te raken. Maar het blijft niet alleen bij een nieuwe keuken, die we inmiddels hebben uitgezocht. We hebben besloten, als de stukadoor toch moet komen, om de muren in de woonkamer meteen mee te laten stukken. En toen kreeg ik “last” van interieur kriebels. Wat als we de inrichting om zouden gooien? Heerlijk om mee bezig te zijn. We hebben inmiddels ook een nieuwe bank besteld en een nieuwe plek voor de televisie bedacht. Dit alles gaat in voorjaar 2020 plaats vinden. Hou mijn blog in de gaten als je benieuwd bent naar de voortgang (en voorpret!) hiervan.

Mijn blog en een geheim project

Verder ben ik heel erg aan het nadenken hoe ik met mijn blog verder wil gaan. Andere rubrieken wellicht, de huidige rubrieken uitbreiden? Ik ben er nog niet helemaal uit, ook omdat ik dit blog ben begonnen om mijn liefde voor Parijs met anderen te delen. Misschien wil ik hier wel meer op in gaan haken…

Naast mijn blog en werk, besteed ik tijd “on a secret project #2020!”. Dit wordt ontzettend gaaf en ik kan niet wachten om hier meer over te delen.

Naar Parijs!

Dit jaar zijn wij 10 jaar getrouwd en dit gaan we samen in Parijs vieren. Ik ben zo blij dat we vier hele dagen in onze mooie stad kunnen gaan beleven en kan haast niet wachten tot het zover is!

pinit fg en rect red 28 - Persoonlijk | Persoonlijke update, interieur veranderen en naar Parijs!

Gerelateerde artikelen

22 reacties

  1. Wat goed dat jullie uiteindelijk vakantie konden. Vaak geeft dat inderdaad weer nieuwe energie. Ik ben heel erg benieuwd naar je ideeen, plannen en je secret project!

  2. Leuk om te lezen hoe het met je gaat en fijn dat je zo’n fijne vakantie hebt gehad op Gran Canaria ๐Ÿ™‚ Superleuk, al die verbouwplannen en dat jullie naar Parijs gaan voor jullie trouwdag. Dat kan niet anders dan heel bijzonder en romantisch worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.