Persoonlijk | Een nieuwe badkamer, rustig aan doen en heerlijk weer

beautiful bloom blossom 768939 1024x700 - Persoonlijk | Een nieuwe badkamer, rustig aan doen en heerlijk weer

Persoonlijk | Een nieuwe badkamer, op zoek naar rust en heerlijk weer

Het is alweer heel lang geleden dat ik een persoonlijke blog plaatste, dus het hoog tijd voor een update!

Januari

Januari was een maand waarin ik veel thuis doorbracht. Ik merkte dat ik daar echt behoefte aan had. Niet teveel op de planning maar gewoon doen waar ik zelf even zin in had.

Nieuwe badkamer

Vorig jaar hebben we een begin gemaakt met de badkamer. De muren waren voorzien van Dumaplast platen, een nieuw badmeubel en wc werden bevestigd en toen stegen de temperaturen naar boven de dertig graden en besloten we deze klus even te laten liggen. “Even” werd tot twee weken geleden. We moesten nog een nieuwe douchehoek maken en de vloer leggen. Daar zijn we de afgelopen week druk mee bezig geweest en een badkamer tour zal snel volgen!

Ik ben heel blij dat dit grote project (bijna) klaar is en we ons kunnen gaan focussen op kleinere projecten in huis. Zo gaan we een muur in de slaapkamer verven en zal een deel van mijn schrijfkamertje (onder de dakkapel) zal onder handen worden genomen. Ik ben al bezig met het uitzoeken van een apart behangetje 🙂 En dan is er ook nog een tuin… Gelukkig zijn dit niet al te grote klussen en kunnen we dit goed indelen. Ik verheug me er in elk geval heel erg op!

Mijn boek

Ik merk, dat ik echt tijd moet gaan vrijmaken in mijn agenda voor mijn boek. Zoals het nu gaat, gaat het niet goed. Dat wordt nu dus mijn focus. Weekenden vrij maken om dit manuscript af te maken.

Interieur - Persoonlijk | Een nieuwe badkamer, rustig aan doen en heerlijk weer

Verdere plannen

Verder heb ik (nog) geen plannen. Genieten van het mooie weer en op tijd rust inlassen. Er zijn nog geen vakanties in zicht. Wat? Nee, dit jaar verloopt het een beetje anders, ook gezien de opleiding van mijn man. Maar we zijn voornemens om in september op vakantie te gaan en tussendoor weekendjes/dagjes weg te gaan en wellicht boek ik wel iets spontaans!

Hoe gaat het met jou?

pinit fg en rect red 28 - Persoonlijk | Een nieuwe badkamer, rustig aan doen en heerlijk weer

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Zalig dat jullie de badkamer zelf gedaan hebben! Dat staat bij ons ook ooit op de planning maar ik kijk er niet naar uit. Haha. Zou willen dat ik met m’n vingers kan knippen en het in orde is maar helaas :p Ben benieuwd hoe het er uit ziet. Die kleine projectjes zoals je schrijfkamertje en de slaapkamermuur zou ik dan wel weer leuk vinden om te doen. En de tuin ook! Dat gaan wij binnenkort ook aanpakken ^^
    Irene recently posted…Minder vlees eten.My Profile

    1. Herkenbaar, ik zag er ook enorm tegenop, maar achteraf viel het me wel mee. Een of andere manier pas je je toch aan en je weet dat je er iets moois voor terug krijgt. Leuk dat jullie ook de tuin gaan doen, ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.