Personal Notes #6 | Lang geleden…

Roses - Personal Notes #6 | Lang geleden...

Personal Notes #6 | Lang geleden…

Het is alweer lang geleden dat ik een Personal Notes heb geschreven, dus vandaag geef ik jullie een update wat er allemaal reilt en zeilt in mijn (blog) leven.

Personal Notes

De laatste Personal Notes die ik schreef was op 17 april (oeps!) waarin ik vertelde over keuzes maken. Een van die keuzes was om te stoppen met het schrijven van de Parisienne Diaries. De laatste tijd denk ik hier best vaak aan. Ik weet nog niet precies wat ik hier mee ga doen, maar zal jullie dit zeker laten weten.

Wat is er een hoop gebeurt sinds 17 april! Een van de beslissingen die ik heb genomen (en waar ik nog steeds heel tevreden over ben) is dat ik ben overgestapt van het Engels bloggen naar het Nederlands bloggen. Ik merk dat ik hierdoor zelf meer interactie heb met mijn blog en dieper kan ingaan op onderwerpen en het ware gevoel kan delen.

Ik ben benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden?

Mijn boek

Mijn boek ligt even stil, maar dit ga ik zeker weer snel oppakken. De laatste tijd heb ik het gevoel om steeds achter de feiten aan te lopen. Ik moet eerst weer rust voor mijzelf creëren om het slot van het boek te gaan schrijven. In mijn hoofd ben ik er wel veel mee bezig, vooral tijdens de wandelingen die ik maak. Het is ook een spannende fase. Een project, waar ik al zo lang aan werk, komt straks tot een einde…maar gelukkig heb ik weer plenty andere ideeën!

De laatste loodjes

Dit jaar telt nog maar zes weken! Bizar hoe snel dit jaar is gegaan! Ik moet zeggen dat ik dit altijd een van de zwaarste periodes van het jaar vindt. Alles moet af, de feestdagen komen eraan, druk, druk druk. Nu heb ik met mijzelf afgesproken, dat ik het me niet te moeilijk ga maken. Ik zet op tijd de kerstboom neer en ga vooral niet het hele huis versieren, maar ik heb al een paar leuke ideeën op gedaan op Pinterest voor kerststukjes. Nee, niet de traditionele. Dit jaar wil ik iets anders. Er is zoveel meer te doen met vazen en decoratie, dat ik daar iets mee ga maken.

Verder wil ik het gewoon wat rustiger houden en meer in het moment leven dan gejaagd door de maand december heen te gaan rennen.

Zijn jullie al voorbereidingen aan het treffen voor de decembermaand?

 

pinit fg en rect red 28 - Personal Notes #6 | Lang geleden...

Gerelateerde artikelen

6 reacties

  1. Je hebt helemaal gelijk: De laatste weken van het jaar zijn altijd heel druk, maar eigenlijk moet je je er niet doorheen laten jagen. Ik begin daarom altijd vroeg met de voorbereidingen, zodat ik met kerst ook echt even rustig aan kan doen. Uitslapen, bordspelletjes en lezen. De kerstboom zet ik altijd pas op na Sinterklaas, dus dan is er al een ‘feestdag’ achter de rug. 😉

    Ik vind je blog in het Nederlands heel leuk. Je gaat inderdaad iets dieper op je onderwerpen in en daar houdt wel van. Je schrijft leuk!
    Josephine recently posted…Zo zag Koningin Victoria er echt uitMy Profile

  2. Ik ben eerlijk gezegd veel blijer met jouw Nederlandse teksten. Ik kan het veel beter begrijpen (logisch, Haha) en ik zou mezelf ook nooit zo goed kunnen uitdrukken in een Engelse comment. De interactie wordt veel beter, ik denk dat dit niet alleen voor mij geldt. Liefs! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.