Parisienne Look of the Week, 8 Oktober 2018

Parisienne look of the week header 1 1024x731 - Parisienne Look of the Week, 8 Oktober 2018

Parisienne Look of the Week, 8 Oktober 2018

Red outfit - Parisienne Look of the Week, 8 Oktober 2018

Laarsjes: van Haren / Trui: H&M / Lipstick l’Oreal x Isabel Marant kleur  Palais Royal Field / Horloge: Cluse / Jeans: Esprit / Baret: H&M

Wat is mijn stijl?

Mijn stijl is het beste te omschrijven als casual met af en toe een chique touch als de gelegenheid daar om vraagt. Maar de laatste tijd ben ik niet meer zo tevreden over mijn stijl. Ten eerste heeft dat mijn gewicht te maken, maar daar ga ik nu even niet op in, want het nogal duidelijk wat er moet gebeuren :). Ten tweede is er zoveel dat ik soms door het bomen het bos niet meer zie.

Ik lees ook veel boeken over mode. Laatst heb ik het boek “Mode is niet moeilijk” van Janice gelezen en daar werd ik heel enthousiast van. Er volgt nog een review van dit inspirerende boek.

Mode is niet moeilijk Janice - Parisienne Look of the Week, 8 Oktober 2018

 

Voor nu ga ik een noodboard maken en vanuit daar werken aan mijn garderobe. Te zijner tijd zal ik dat mood board hier delen. Ben je nu al nieuwsgierig welke kant ik op wil gaan, dan kun je hier en hier op mijn Pinterest pagina kijken.

Modetip van de week

Wees creatief met je outfits (note to myself too :)) Probeer je outfits zo veel mogelijk te heruitvinden. Combineer de items eens anders dan je normaal zou doen en maak er foto’s van. Je zult er versteld van staan hoeveel combi’s je kunt maken van de kleding die je hebt.

Hoe zou jij je stijl omschrijven?

pinit fg en rect red 28 - Parisienne Look of the Week, 8 Oktober 2018

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.