Parisienne Look of the week, 28 augustus 2018

Parisienne look of the week header 1 1024x731 - Parisienne Look of the week, 28 augustus 2018

Parisienne Look of the week, 28 augustus 2018

 

Casual fashion - Parisienne Look of the week, 28 augustus 2018

Trui: &Other Stories / Baret: &Other Stories / Jeans: Felize Flex Miss Etam / Boek: Fashion Business Manual / Laarsjes: Pier One Zalando / Tasje: Only

Afgelopen weekend ben ik inspiratie op gaan doen in de winkels. Langzaamaan druppelt de herfstcollectie binnen en ik vind het altijd leuk om te zien wat de nieuwe modetrends worden, ook al doe ik lang niet met alles mee. Toen ik vorig jaar in Alicante was, kocht ik al een trui en een tas in okergeel. Ik vind het een prachtige kleur. Het doet een beetje denken aan de voorbije zomerse dagen met veel zon en de komende herfstkleuren in de natuur. Het is ook een makkelijke kleur om te combineren met zwart, blauw, bruin en grijs.

De perfecte jeans?

Ik zal vast niet de enige zijn die altijd maar op zoek is naar de perfecte jeans. Vaak kocht ik een jeans een maat te groot, omdat deze in de winkel goed zat, maar na een dag dragen, lubberde de stof al. Herkenbaar? Zondag kreeg ik een mail van Miss Etam  over “jouw nieuwe lievelingsjeans.” Nieuwsgierig als ik ben en op zoek naar een nieuwe jeans, klikte ik door en las over deze innovatie op jeansgebied. De Felize Flex belooft dat “wat je ook doet, de jeans in oorspronkelijke vorm terug komt”. Dat klinkt als muziek in mijn oren. Helaas is de jeans momenteel uitverkocht, maar ik houd de site van mijn vroegere werkgever nauwlettend in de gaten.

0116110401104 main or 1.jpg.img  1024x1024 - Parisienne Look of the week, 28 augustus 2018

Klik op deze jeans voor meer informatie.

 

Modetip van de week

Ga naar de stad en laat je inspireren door de nieuwe collectie en maak voor jezelf een keuze (of moodboards) wat je het komende seizoen zou willen dragen. Zo kun je een lijstje opstellen wat je wilt kopen en 1. binnen je budget te blijven en 2. geen miskopen doen.

Wat is jouw perfecte jeans?

 

pinit fg en rect red 28 - Parisienne Look of the week, 28 augustus 2018

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. De hefstcollectie, daar kijk ik al helemaal naar uit! Lekker gezellig, warm en toffe kleurtjes. Die gestreepte trui die je hier laat zien vind ik al helemaal top!

  2. Ik heb mijn perfecte jeans nog niet gevonden, helaas?, maar ik blijf zoeken. Een mooi herstmoodbord Darina. Ik ben toch meer voor de zomer?

  3. Wat een mooie items zitten hier al tussen! Ik ben zelf gek op de herfstkleuren. Over het algemeen ben ik vooral een zomerliefhebber, maar qua kleding ben ik echt fan van de herfst πŸ™‚

  4. Die trui en laarsjes zijn super leuk! Ik heb echt zin in de herfstmode πŸ˜€ Mijn jeans koop ik graag bij Zara. Daar hebben ze echt de perfecte zwarte jeans die heel mooi zijn vorm behoudt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.