Parisienne Look of the week, 23 maart 2018

Parisienne look of the week header 1 1024x731 - Parisienne Look of the week, 23 maart 2018

Parisienne Look of the week, 23 maart 2018

parisienne look 3 maart 1 1024x951 - Parisienne Look of the week, 23 maart 2018

Dit keer heb ik mij laten inspireren door de nieuwe collectie van Vanilia. Vanilia is een winkel die ik nog niet zo heel lang geleden heb ontdekt en mij heel erg inspireert als het om de Parisienne look gaat.

Ik zie mijzelf deze outfit al dragen in Parijs op een zaterdagochtend richting Cafe de Flore en daar op het terras, gewapend met tijdschrift, een café au lait en croissantjes bestellen. En te weten, dat ik nog een hele dag in Parijs voor de boeg heb. Omdat dit een zeer stijlvolle maar ook comfortabale outfit is, kan ik de hele dag op stap en de wijk Saint-Germain des Pres ontdekken (een van mijn favoriete wijken in Parijs) en ‘s middags uitrusten op een van de groene stoeltjes in Jardin du Luxembourg.

Wil je deze hele outfit zien, klik dan hier.

Toevallig liep ik een tijdje geleden langs de etalage en had de paspop deze outfit aan. Ik ben enthousiast!

 

Vanilia outfit - Parisienne Look of the week, 23 maart 2018

Modetip van de week

Draag waar je je goed in voelt, en laat je niks aanpraten. De spiegel liegt niet 🙂

Wat vind jij van deze outfit?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Parisienne Look of the week, 23 maart 2018

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.