Parisian Style Outfit | Red vibes

la vie parisienne 1024x578 - Parisian Style Outfit | Red vibes

Parisian Style Outfit | Red vibes

Al twee dagen breng ik door in Parijs en het leek mij leuk om weer eens een Parisienne outfit te delen met jullie. Ik moet zeggen dat weer genoeg inspiratie op doe tijdens onze wandelingen door de Parijse straten en de winkels.

De Parijse stijl

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over de stylingregels van de Parisienne. Een van de belangrijkste regels is: vergeet de trends en investeer in klassiekers. Dan zit je altijd goed. De outfit die ik heb uitgekozen, kun je makkelijk met andere klassiekers stylen. De blazer kan boven een rok of een nette pantalon. Het truitje staat ook mooi op een jeans. Het is leuk om zo met je kleding te kunnen mixen zodat je toch steeds een andere outfit hebt dat als “nieuw” aanvoelt.

Winkelen in Parijs

Ik merk wel dat winkelen in Parijs een hele andere beleving is. Ik beleef het meer doordat de winkels er prachtig uitzien en het echt een uitje is. Het is echt genieten van het moment, en de aankoop vieren met een lekkere kop koffie of thee en een gebakje 🙂

Parisian outfit  - Parisian Style Outfit | Red vibes
Zwarte jeans GAP / Geruite blazer H&M / Rood truitje Esprit / Zwarte baret H&M / Rood tasje Galeries Lafayette

Wat vind jij van deze outfit?

pinit fg en rect red 28 - Parisian Style Outfit | Red vibes

Gerelateerde artikelen

12 reacties

    1. Ik herinner me dat de winkels inderdaad heel mooi waren. Heel ruim en licht. Hele mooie items heb je gevonden. Zo’n baretje is echt schattig! En een blazer vind ik ook altijd ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.