Over Mij

Darina Nykl - Over Mij

Over Mij

Mijn naam is Darina en naast mijn fulltime baan als secretaresse, ben ik ook schrijfster. Met dit blog neem ik jullie mee in mijn wereld als schrijver.

Ik houd enorm van vakanties en dan het liefst naar de Cote d’Azur (waar een groot deel van mijn boek zich afspeelt dat ik nu aan het schrijven ben), Spanje en mijn grootste passie is PARIJS.  Aan deze prachtige stad aan de Seine wordt dit blog ook grotendeels gewijd. Ik neem jullie mee in het leven van een Parisienne en alles dat Parijs te bieden heeft.

Ik schrijf ook artikelen voor een andere website. Deze artikelen kun je hier vinden.

Op dit blog vind je soms ook nog Engelstalige blogs. Tot en met oktober 2017 blogde ik in het Engels. Momenteel ben ik bezig om de Engelse artikelen te vertalen en te updaten naar het Nederlands.

Ik heb ook een Q&A gehouden, hier kun je mijn antwoorden lezen om mij beter te leren kennen.

Heb je vragen, wil je met mij samenwerken aan een tof project , heb je een vraag over Parijs of wil je zomaar hallo zeggen? Dan kun je een mail sturen naar darinanykl@gmail.com.

Veel plezier op mijn blog!

Een paar feitjes over mij

Favoriete dingen Notitieboekjes, fruit, kaas, boeken, tijdschriften, Pinterest, Italiaans eten, strandwandelingen en natuurlijk PARIJS!

Guilty pleasures Chocolade, croissants, teveel kleding en boeken kopen.

Je herkent mij het beste in….een jeans, sneakers of ballerina’s, een blouse en altijd met een tas!

Favoriete vakantie Zon, zee en een stad!

Als ik mocht kiezen in welke tijd ik had mogen leven dan was dat… De jaren 20, “Roaring Twenties”. Ik hou van de kunst, de schrijvers, hun leven en de kleding!

Quotes Carpe Diem! Live your life to the fullest and do what you like!

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Over Mij