Outfit | De eerste echte lentedag

bedsheet blouse bottle 698163 768x1024 - Outfit | De eerste echte lentedag

Outfit | De eerste echte lentedag

Toen vorige week de eerste zonnestralen door de bewolking heen kwamen en de temperatuur omhoog schoot, vond ik dat het tijd was voor een nieuwe jas. In deze outfit post laat ik mijn outfit van de eerste echte lentedag zien.

Het juiste model jas kiezen

De afgelopen weken heb ik een aantal webshops afgestruind op zoek naar een nieuwe jas. Een aantal jassen bestelde ik ook, maar helaas heb ik ze allemaal moeten retourneren. Of de jas was te groot, te klein, te lang…het was het allemaal net niet.

Ik begon het bijna op te geven, tot ik vorige week naar de stad ging en de H&M binnenstapte en oog in oog met een halflange grijze mantel kwam te staan. Het was liefde op het eerste gezicht maar ik was nog een beetje sceptisch na mijn eerdere ervaringen.

Waar ik op let bij het kiezen van de jas is allereerst de lengte. Ik ben niet zo lang en de meeste jassen komen tot over mijn knie en dat is niet echt flatteus bij mij. Maar deze jas was perfect van lengte en paste! Ik wist niet hoe snel ik naar de kassa moest gaan 🙂

Mijn outfit

HM grijze mantel halflang - Outfit | De eerste echte lentedag

Jas: H&M

Jeans: Esprit 

Sneakers: Helioform

Sjaal: H&M

Tas: Longchamp le Pliage, maat L

 

Wat voor soort jas draag jij het liefst?

pinit fg en rect red 28 - Outfit | De eerste echte lentedag

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Een nieuwe jas moet ik ook dringend aanschaffen. Ik heb alleen nog winterjassen in mijn kast hangen en kan wel een exemplaar gebruiken voor de lente! Al vind ik het echt vreselijk om op zoek te gaan naar een jas (hoewel ik graag shop!), want er scheelt altijd wel iets aan. Haha.Leuke mantel heb je wel gevonden bij H&M! Die grijze kleur vind ik mooi! Staat je ook heel goed. Geniet ervan 🙂
    Sarah recently posted…Het liep niet zoals gepland…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.