Outfit | Autumn in Paris

Outfit5 - Outfit | Autumn in Paris

Outfit | Autumn in Paris

In deze Outfit | Autumn in Paris laat ik je mijn nieuwe outfit zien dat ik in Parijs heb gedragen. Kijk je snel mee?

Faux fur trend

November kan heel koud zijn, maar gelukkig hadden wij meer geluk. Het was rond de 13 graden en op een miezerige zaterdagmiddag na, hadden we prachtig weer. Een paar weken geleden werd ik blij verrast door de faux fur trend. Jaren geleden had ik ook een nepbontjasje die ik echt tot de laatste draad versleten was, gedragen. En nu hangen de winkels er weer vol mee.

IMG 2997 - Outfit | Autumn in Paris

 

Zoals ik al eerder schreef, voel ik me nog niet helemaal zelfverzekerd als ik op de kiek word gezet, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat het een kwestie van wennen is. Ik daag mijzelf wel uit, om deze foto’s te maken en op mijn blog te zetten. Dit is mijn vierde outfitpost. Hier,  hier en hier kun je de vorige outfits bekijken.

De outfit

Terug naar mijn outfit. Het jasje is van Dorothy Perkins. Ik heb deze een maatje groter besteld, omdat deze toch  mooier viel. Het is een heerlijke zachte jas, die ik de hele dag wel zou willen dragen! Omdat het nog niet heel erg koud was, droeg ik er een dunner sjaaltje bij (H&M, collectie vorig jaar). De Levi’s skinny jeans 711 is mijn all time favorite.  Het streepjesshirt is van H&M. De sneakers zijn van Helioform. Ik heb al veel sneakers gedragen, maar deze zitten toch het fijnst. Deze sneakers hebben een uitneembaar zooltje, dus je kunt je eigen zooltjes erin doen, mocht dat nodig zijn. Verder hebben ze dus een dik voetbed, wat ik heerlijk vind, nadat ik vorig jaar veel problemen heb gehad met mijn linkerbeen (veel krampen).

IMG 2998 - Outfit | Autumn in Paris

We liepen zo rond de 10 km in Parijs en ik had totaal geen zere voeten ‘s avonds. Echt een aanrader! En daarbij, ik vind ze heel mooi en passen eigenlijk onder bijna elke outfit.

Wat vind jij van de faux fur jassen trend?

pinit fg en rect red 28 - Outfit | Autumn in Paris

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Het is zeker een kwestie van wennen! Ik vond het eerst echt vreselijk om op de foto te gaan omdat ik achteraf niks mooi vond haha. Maar nu weet ik beter welke hoeken ik moet schieten en boeit het me niet als er mensen voorbij lopen 🙂
    Zou leuk zijn als je vaker outfits plaatst!

    Ik weet nog niet of ik fan ben van de faux-fur jassen. Vind het bij anderen erg leuk maar zelf draag ik het eigenlijk niet…

  2. Leuke outfit en mooi bij elkaar gekozen! Ik vind de sjaal en het jasje erg mooi. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een complete faux fur jas overwogen, maar er is wel een jas in victoriaanse stijl met faux fur als detail, waar ik al een tijdje mijn oog op heb. 😉
    Josephine recently posted…Review: Jane voor IedereenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.