Op mijn wensenlijstje | Oktober 2018

brooke lark 554401 unsplash 1 768x512 - Op mijn wensenlijstje | Oktober 2018

Op mijn wensenlijstje | Oktober 2018

Elke maand zal ik mijn favorieten op mijn wensenlijstje met jullie delen. Kijk je snel mee wat mij deze maand inspireerde?

wish list 2 - Op mijn wensenlijstje | Oktober 2018

Ongewoon Parijs, geschreven door F. van der Vliet lijkt mij een heel leuk boek dat een keer de bekende hotspots laat liggen.

In ‘Ongewoon Parijs’ laten we dit keer de Eiffeltoren, Louvre en Sacré Coeur links liggen. Auteur Ferry van der Vliet gaat ervan uit dat de lezer alle grote toeristische trekpleisters al heeft gezien. Weg van de platgetreden paden op zoek naar kleine achterafstraatjes, kleurrijke markten, exotische wijken, verborgen paleizen en stadstuinen, de vergeten spoorlijn; kortom het onbekende én ongewone Parijs. Uiteindelijk is elke reiziger op zoek naar dat stukje exclusiviteit. Een plek waar de toerist nauwelijks komt maar waar je de polsslag van de stad voelt.
´Ongewoon Parijs’ bevat de observaties van een nieuwsgierige reiziger die het Parijs van de Parijzenaars wil leren kennen en steeds op zoek gaat naar de couleur locale. De gids neemt de lezer mee buiten de gebaande paden en langs verborgen schatten, alsof je wordt rondgeleid door een bevriende gids. Het is het Parijs dat bestaat uit gestolen momenten uit vervlogen tijden. Een Parijs waar je kunt genieten van kleine pleziertjes en immense schoonheid, vastgelegd door de fotograaf zelf (bol.com)

Deze laarsjes van de H&M staat hoog op mijn wish list. Ze lijken mij heel comfortabel en warm.

De Monstera plant vind ik heel mooi. Helaas heb ik er nog geen kunnen vinden maar dat komt nog wel 🙂

wishlist 1 1024x338 - Op mijn wensenlijstje | Oktober 2018

Met de temperaturen die dalen is het heerlijk om weg te kruipen in deze comfortabele trui van H&M, zo ook een heerlijke nieuwe sjaal.

Ik ben dol op geurkaarsen. Rituals is een van mijn favoriete en ik kan hier echt zo van genieten.

Wat vind jij het mooiste item?

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Die plant is heel tof! Ik heb hem al wel een keertje bij Intratuin gezien.
    En die geurkaars lijkt me ook geweldig! Het brengt gelijk zo veel sfeer in huis.

  2. Oh die sjaal en die laarsjes zijn heel tof! Ik heb pas ook een geurkaars van de Rituals gekregen, de Indian rose & sweet almond en die ruikt echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.