Onze plannen op interieurgebied

Interieur - Onze plannen op interieurgebied

Onze plannen op interieurgebied

Al maanden zijn we bezig met de voorbereidingen voor de renovatie van de benedenverdieping. Zoals gewoonlijk, begonnen we heel klein maar het project is iets groter geworden.

Keuken

Ik denk dat ik al meer dan twee jaar over de keuken “klaag”. Ik vind onze huidige keuken echt niet meer praktisch. De keuken is van kersenhout en hebben we nu ruim 15 jaar. Ten eerste vind ik de keuken te donker en ten tweede begint de keuken al mankementen te vertonen. Ook begon ik me te ergeren aan de bovenkastjes, waar ik toch nooit bij kan. Vorig jaar gingen we naar een keukenzaak en twee uur later kwamen we met een prachtige tekening naar buiten. Eind februari wordt de keuken geleverd. Spannend!

Woonkamer

Tja, als je toch bezig bent, kun je maar beter alles meteen aanpakken. De muren in de woonkamer kunnen ook wel een upgrade gebruiken. Er zit nu nog granol op en het is tijd voor een andere look. We hebben een stukadoor gevonden die alle muren netjes glad gaat maken, zodat we het een eigen touch kunnen geven. Sowieso willen we een muur met een kleurtje of behang, omdat ik niet van alleen maar witte muren hou. Ook gaan we de tv verplaatsen en hebben we een nieuwe bank uitgekozen, die je in dit artikel al een beetje kon bewonderen.

Tuin

En dan hebben we nog de tuin die ook onder handen zal worden genomen. De damwand moet sowieso worden versterkt en dan willen we het anders gaan indelen. We zijn nu bezig met een tuinontwerp. Zo leuk om mee bezig te zijn.

Al met al, genoeg plannen en het zal een beetje chaotisch worden, maar dat heb ik er graag voor over.

Houd jij van klussen?

Gerelateerde artikelen

22 reacties

 1. Fijne plannen! Ik houd wel een beetje van klussen, maar heb er niet genoeg verstand van. Ik roep dus altijd hulp in van mensen die het beter kunnen en die zijn er in de familie gelukkig genoeg;).
  Naomi recently posted…Acute blablaMy Profile

 2. Wat een leuke plannen! Ik vind het ook leuk om altijd plannen te hebben en het huis steeds iets mooier te maken. Ik ben enorm benieuwd naar jullie nieuwe keuken. Het wordt vast prachtig!
  Ik ben zelf niet zo heel erg handig met klussen. Mijn man eerst ook niet, maar door de jaren heen is hij super handig geworden. Ideaal! Momenteel wil ik eigenlijk niets verbouwen. Nou ja, misschien de keuken. Maar daar kan ik nu nog echt niet mee aankomen zetten. Hihi

  1. Dank je wel! Ik ben ook heel benieuwd hoe het allemaal gaat worden en het is best even een klus, maar dan heb je ook wel wat. Fijn dat je man ook goed kan klussen, dat scheelt enorm!

 3. Superleuke plannen en tof dat jullie een nieuwe keuken krijgen! Ikzelf houd niet echt van klussen, nu ja … ik houd niet van weken in een bende zitten. Afgelopen jaar kregen mijn ouders een nieuwe keuken (en aangezien ik nog bij hen woon, ik ook) en toen gingen ze ook meteen de woonkamer doen, een vaker voorkomende combinatie dus. Ik was op een gegeven moment echt helemaal overprikkeld ervan. Toch wil ik komend jaar in mijn werkkamer op 1 muur gaan schilderen. Dat zal (hopelijk) niet zoveel tijd kosten en misschien leer ik dan wel houden van klussen.
  Mirjam recently posted…Schrijfdoelen #7 Bingo 2020My Profile

  1. De bende is een minder leuke kant van het klussen, maar ik heb mij er nu op voorbereid en het gaat veel beter. Leuk dat je je muur wil gaan schilderen. Ik ben benieuwd!

 4. Een goede keuken is inderdaad een musthave; het eerste wat wij ook in ons nieuwe huis hebben gedaan. Wij hebben nu een keuken van 7 meter en daar ben ik zó blij mee. Inderdaad ook zonder bovenkastjes: beter een mooie servieskast en verder een voorraadkast, daar heb je wat mij betreft veel meer aan. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat worden!
  Kelly recently posted…Ofra Signature Eyeshadow Palette – Radiant EyesMy Profile

 5. Wij houden zeker van klussen, heb een handige man in huis 😉 Fijne klussen, wij hebben er ook een aantal nog op de planning. Als eerste de keuken en badkamer aan de beurt 🙂

 6. Wat een heerlijke plannen en vooruitzichten voor jullie interieur, wat fijn om daar mee bezig te zijn! Ik kan me voorstellen dat je enorm naar je nieuwe keuken uitkijkt, dat heeft zo veel impact op je woning. Net als gestuukte muren . Wij hebben ook heel wat afgeklust de afgelopen tijd en we zijn natuurlijk nog steeds niet klaar. Ik vind klussen an sich niet leuk, maar het bedenken van alles en daarna het stylen wel;-)
  bychristiana recently posted…Pot vs. tube | Dít wil je weten over de verpakking van je gezichtscrèmeMy Profile

 7. Leuke plannen! Ik hou helemaal niet van klussen, althans, niet van grote projecten. Ik ben wel altijd blij als het klaar is. Gelukkig staan hier geen grote verbouwingen meer op het programma, afgelopen jaar en het jaar daarvoor hebben we ontzettend veel aangepakt en de grote dingen zijn nu echt af.
  Jenn recently posted…Even voorstellen: Anwen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.