Nieuwe interieurplannen!

Het maken van een interieur moodboard - Nieuwe interieurplannen!

Nieuwe interieurplannen!

Never a dull moment in ons huis. Zijn we net klaar met het ene interieurproject, dient zich het volgende alweer aan. Vervelend? Absoluut niet. Ik heb weer helemaal zin in onze nieuwe projecten en deel vandaag onze nieuwe interieurplannen!

Opknappen van de hal

Het halletje in ons huis is maar klein maar al jaren een doorn in mijn oog. Het is gewoon niet handig ingericht en het leuke Parijse fotobehang is erg verkleurd. Jammer! Maar niet getreurd, want we hebben een ander leuk idee bedacht. We hebben steigerhouten planken op maat laten zagen en deze gaan we aan de muur bevestigen. Voor op de vloer hebben we een lange droogloopmat gekocht, ook weer precies op maat laten maken. De hal heeft een L-vorm. De twee muren richting de woonkamer zijn gestuukt en gaan we behangen met een leuk marmer/beton behang. Ook komt een er een radiotor te hangen, die eerst aan de muur in de woonkamer hing.

Steigerhout - Nieuwe interieurplannen!

Het plaatsen van een airco

Ik denk dat we er al drie jaar praten over een airco, maar nooit de beslissing namen om offertes op te vragen. Dat hebben we nu wel gedaan en zijn akkoord gegaan. Binnenkort wordt er een airco geplaatst in de woon-en slaapkamer. De airco zal niet alleen gekoelde lucht verspreiden maar ook warme, waardoor ik niet meer radiatoren hoeft te kopen. We hebben er een, die de temperatuur constant kan houden tijdens de herfst en winter.

Opknappen van de slaapkamer

Doordat er nu een airco unit in de slaapkamer komt te hangen, moest de grote kledingkast een andere plek krijgen. Persoonlijk vond ik dat helemaal niet erg, omdat de kast heel veel ruimte inneemt. Vorig weekend hebben we de kast uit elkaar gehaald en op zolder weer in elkaar gezet. Was even een project, maar het is goed gelukt en ik ben heel blij met het resultaat. In deze kamer strijken we ook en hangt er ook was te drogen, dus dat kunnen we meteen opruimen in de kast.

Er kwamen wel twee ‘verrassingen’ tevoorschijn toen we de kast uit elkaar haalden. Eerst verrassing was dat er geen laminaat lag, maar nog het oude zeil. De tweede verrassing was de oude kleur op de muur. Geen ramp! Twee muren in de slaapkamer gaan we verven in de kleur ‘blueberry dream.’ Alleen voor op de vloer moesten we iets verzinnen.

Vloer slaapkamer - Nieuwe interieurplannen!

Muur slaapkamer verven - Nieuwe interieurplannen!

Kledingkast zolder - Nieuwe interieurplannen!

Tapijt op maat - Nieuwe interieurplannen!

En dat werd een tapijt op maat (Kwantum). Zo lijkt het net of er een vloerkleed ligt en is de overgang van het laminaat naar een ander soort ‘vloer’ niet al te groot. Ik kan niet wachten tot ik jullie het resultaat kan laten zien.

Andere projecten op onze kluslijst zijn

Het isoleren van het dak
Wandtegels en fonteintje in het toilet beneden veranderen
Opruimen van de schuur
Zolder opruimen/anders indelen
Informeren naar een (zonwering) screen dat past bij de overkapping.

Dat was het wel denk ik 🙂

Heb jij nog klusplannen op het programma staan?

pinit fg en rect red 28 - Nieuwe interieurplannen!

Gerelateerde artikelen

20 reacties

  1. Wat heerlijk, al die plannen.
    Ik ben benieuwd naar het resultaat.

    Hier nog wat kleine dingetjes die niet erg dringend zijn en dus steeds maar weer uitgesteld worden… zoals een vloertje in de bergingen, en hier en daar wat oplappen aan het schilderwerk.

  2. Leuke post. Dat moodboard is mooi. En ben benieuwd naar de resultaten. Al ik dat lijstje zie, dan kunnen jullie nog even vooruit.

  3. Leuk om zo veel plannen te hebben en jullie huis steeds perfecter te maken. Er is nog genoeg te doen, maar ik weet zeker dat het prachtig wordt. De ideeën zijn in ieder geval al erg tof!

  4. Toffe plannen, het wordt zeker mooi! Fijn dat je het deelt: geeft ons ook weer inspiratie. Hier ook een vloerkleed op maat van Kwantum onder de tafel, helemaal top.

  5. Oh lekker bezig zo te zien, leuk! Altijd leuk om op deze manier bezig te zijn en plannen te zien ontstaan tot creaties. Och en zo’n kast weghalen he.. Dan kom je zeker gekke dingen tegen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.