Mode Moodboard #1

sincerely media gGs6Bvf6FTA unsplash 768x1024 - Mode Moodboard #1

Mode Moodboard #1

Een nieuwe rubriek op dit blog, een mode moodboard. Ik ben dol op het maken van moodboards omdat ik hierin mijn liefde voor mode en mijn creativiteit in kwijt kan. Het is ontzettend leuk om setjes samen te stellen en wellicht soms aan te schaffen. Met mijn eigen kleding probeer ik ook zoveel mogelijk te mixen zodat een outfit er niet altijd hetzelfde uitziet. Kijk je mee naar mijn mode  moodboard?

 

Winter outfit - Mode Moodboard #1

Jurk (Opus): Darina, een jurk? Ja, af en toe vind ik het best leuk om er een te dragen en dan vooral zomers. Voor nu heb ik gekozen voor een suedeachtige jurk die meer op een oversized overhemd lijkt.

Zwarte leren laarsjes (Ichi): zwarte laarsjes zijn altijd goed en kun je echt overal bij dragen. Of je nu kiest voor een casual look zoals deze of voor een wat nettere look, de laarsjes zijn een ‘keypiece’ die niet mogen ontbreken in je garderobe.

Sjaal (Opus): een sjaal vind ik een heel fijn accessoire omdat je hier echt je outfit mee kunt afstylen. De kleurencombinatie van deze sjaal vind ik echt prachtig en door deze combinatie is deze sjaal echt bij elke outfit te matchen.

Tasje (Ichi): hoe leuk is dit tasje? Past helemaal in het seizoen en je kunt deze crossbody dragen of aan je schouder. Je kunt er ook nog genoeg in kwijt. Ja, ik ben wel een beetje verliefd op dit tasje 🙂

Wat vind jij van deze outfit?

 

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.