Mijn plannen in de meivakantie

 

coffee 2390136 640 1 - Mijn plannen in de meivakantie

Mijn plannen in de meivakantie

Het duurt nog drie weekjes, en dan heb ik vakantie. Ik kan wel zeggen, dat ik hier reikhalzend naar uitkijk. De afgelopen maanden heb ik het gevoel in een rollercoaster te zitten en ik hoop dat deze snel in stilstand komt. Om alvast een klein beetje in de goede stemming te komen, deel ik vandaag mijn plannen in de meivakantie met jullie.

Koningsdag

Mijn vakantie begint met Koningsdag. Deze feestdag ben ik steeds meer gaan waarderen. Ik hoop dat het weer ons gunstig gezind is zodat mijn man en ik naar Utrecht kunnen gaan, waar we deze dag het liefst vieren. We struinen even over de markt en daarna hopelijk van terras naar terras 🙂

6 dagen naar de Cote d’Azur

Waar ik nog meer naar uitkijk, is de mini vakantie die we hebben geboekt. We gaan 6 dagen naar Nice en ik verheug me er zo op! Ik ben al plannetjes aan het maken wat we kunnen gaan doen. Zo zou ik graag een dag naar het kunstenaarsdorp Saint-Paul de Vence willen (mijn favoriete dorp!), een dagje met de trein naar Cannes, Monaco of San Remo. Hopelijk is het weer goed, zodat we lekker op terrasjes kunnen zitten. Ook kijk ik er naar uit om een paar uur op het strand door te brengen of lekker te gaan winkelen.

Bloggen & Schrijven

Ook al duurt het nog een paar weekjes, ik heb wel besloten, om in de week dat we in Nice zijn,  geen artikelen te posten. Ik post meestal drie artikelen per week. Ik wil volop gaan genieten van mijn vakantie en minder met mijn telefoon bezig zijn. Ik moet echt tot rust komen van alles.  Jullie kunnen mij natuurlijk wel volgen via Instagram 🙂 wat ik allemaal uitspook 🙂

Heb jij al een vakantie geboekt?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Mijn plannen in de meivakantie

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Wat een prachtige foto vandaag! Mijn oog viel er meteen op, het straalt zo’n idyllisch zondagmorgengevoel uit… (was het maar vast weekend).

    Fijn dat je zo naar je vakantie toeleeft, ik vind voorpret ook altijd een fijn ‘onderdeel’ van de vakantie. Je plannen klinken geweldig! Wees maar lekker veel offline, je lezers wachten vast wel op een verslag… (ik wel 😉 )
    Josephine recently posted…Boektip: Pride and PuddingMy Profile

  2. Hier helaas nog geen vakantie geboekt 🙁 Heb er thans ook nood aan. Ik leef dus helemaal mee via vrienden en bloggers die wel op reis trekken 😉 Fijn dat je van plan bent tijdens je vakantie volop te genieten en minder met je telefoon bezig te zijn! Dan beleef je alles toch wat intenser. Nu alvast maar genieten van de voorpret, en van het aftellen naar je verlof 🙂

  3. Oh wat een heerlijke vooruitzichten! Vooral die vakantie naar (hopelijk) de Franse zon klinkt goed. Naar Koningsdag zie ik ook al heel erg uit. Een van mijn favoriete dagen van het jaar 🙂

  4. Wat een fijn vooruitzicht zeg<3
    Ik moet gewoon werken in de meivakantie, maar heb de laatste week wel wat meer dagen achter elkaar vrij. Ik wil dan vooral lekker thuis genieten<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.