Mijn persoonlijke reisfavorieten

Persoonlijke reisfavorieten 1 1024x512 - Mijn persoonlijke reisfavorieten

Mijn persoonlijke reisfavorieten

Reizen… het is iets wat ik heel graag en vaak doe. Ik heb voor dit jaar (nog) geen echte vakantie geboekt, maar wat niet is kan nog komen. Het leek mij leuk om mijn persoonlijke reisfavorieten met jullie te delen. Lees je mee?

Mijn favoriete….

Hotel
Mijn favoriete hotel is Gran Castillo Tagoro op het eiland Lanzarote. Het is zo’n prachtig hotel waar ik mijn rust kan nemen en kan genieten van de zon en heerlijk eten. Het personeel is zo vriendelijk. De omgeving is prachtig. Je kunt er hier meer over lezen.

Schoonheidsproduct voor op vakantie
Ik gebruik altijd mascara die drie dagen op je wimpers blijft zitten (Lancome). Ik ontdekte het twee jaar geleden en ik neem het altijd mee op vakantie. Ook ben ik fan van de invisible compact powder van Lancaster met factor 50.

Reisbestemming
Spanje (Lanzarote, Alicante) en Frankrijk (Cote d’Azur, Parijs).

Plaats om te winkelen?
Ik ben dol op winkelen in Amsterdam, Maastricht, Antwerpen en Parijs.

Bestemming om te ontspannen?
Ik hou van zee en het strand, maar ik kan ook heel goed ontspannen als ik deelneem aan activiteiten zoals wandelen, bezienswaardigheden bezoeken en nieuwe plaatsen ontdekken …

Spullen om mee te nemen
Mijn notitieboek om mijn vakantieherinneringen in op te schrijven, zonnecrème, zonnebril, tijdschriften…

Maaltijd op vakantie
De beste maaltijd was enkele jaren geleden in restaurant Le Tilleul in Saint Paul de Vence in Zuid-Frankrijk. Mijn man en ik genoten van hun zelfgemaakte lasagne. De beste lasagne die we ooit hebben geproefd!
De bovenste laag was bedekt met Provençaalse kruiden. Het was heerlijk! De lasagne staat nog steeds op het menu. Het recept is inmiddels een klein beetje veranderd, maar nog steeds overheerlijk!

Verder geniet ik graag van salades en (sommige) plaatselijke lekkernijen.

Reistenue
Ik draag altijd mijn favoriete jeans, sneakers, shirt en een trui die ik uit kan doen als we op onze bestemming zijn waar het (eigenlijk) altijd warm is.

Boek/tijdschrift
Ik neem altijd tijdschriften mee en soms koop ik ze op bestemming (in het Engels of Frans). Het laatste boek dat ik kocht voor op vakantie was “Een dochter in Frankrijk” door Carol Drinkwater.

Wat zijn jouw persoonlijke reisfavorieten?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Mijn persoonlijke reisfavorieten

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Boekjes uitzoeken is ook heel leuk. Dat deed ik vroeger meer haha. De mascara die drie dagen meegaat, is eigenlijk een gewone mascara maar blijft drie dagen zitten op je wimpers. Het is niet goedkoop maar voor op vakantie zo fijn want ik hou niet van teveel make up op.

 1. Ben ook benieuwd naar de 3 dagen mascara. Hoe was het boek van carol Drinkwater? Tijdens onze laatste vakantie in Spanje heb ik vers gegrilde inktvis gegeten. Simpel maar heel lekker.?

 2. Leuk om te lezen! Een mascara die drie dagen blijft zitten? Ik wist niet dat dat bestond! Ik zou ook nog eens graag naar Spanje of naar Zuid-Frankrijk willen, ben er nog nooit geweest!

 3. Leuk! St. Paul de Vence is sowieso een prachtig plekje! Ik ben inderdaad ook wel heel erg verknocht aan de Cote d’Azur (of eigenlijk meer op de Haute Provence, het achterland van de kust…), maar Ierland staat net zo goed hoog op de lijst, evenals (sinds vorig jaar) Zuid-Afrika!

  En mijn favoriete stad om te shoppen is by far New York!

 4. Wat een heerlijke lijst! Mijn vakantiefavoriet is het ontdekken van nieuwe en lekkere restaurants. Ik ga vooraf helemaal los op internet en dan maar hopen dat het inderdaad zo lekker is. Qua meenemen, mijn petje, camera/telefoon voor het maken van fotos.

 5. Mijn favo is ook Lanzarote! In mijn jeugd gingen wij er bijna elk jaar heen omdat mijn tante er woont. Nu is het al 6 jaar geleden dat ik er nog was maar we gaan in oktober misschien weer ^^ ik ga je hotel eens bekijken! Wij logeerden altijd in een Iberostar hotel en bij onze laatste vakantie bleven mijn vriend en ik bij mijn tante slapen. Verder neem ik ALTIJD mijn e-reader mee!
  irene | tussenmarsenjupiter recently posted…De leukste hoekjes in onze woonkamer.My Profile

  1. Wat een fijn vooruitzicht dat je naar Lanzarote gaat en dat je er een familielid hebt wonen! Ik hoop ook dit jaar nog te kunnen gaan, maar dat hangt nog van een aantal factoren af 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.