Mijn Parijse Woondecoratie

collage 1024x512 2 1024x512 - Mijn Parijse Woondecoratie

Mijn Parijse woondecoratie

Iedereen die mij kent (en jullie lieve lezers!) weet dat ik een enorme passie voor Parijs heb. Dat is niet alleen terug te vinden op dit blog, mijn fotografie en instagram, maar ook in huis. Vandaag laat ik jullie mijn Parijse woondecoratie zien.

Elke keer dat mijn man en ik naar Parijs afreisden, kochten we een souvenir uit de stad. Fotolijsjes, onderzetters en naturellement de Eiffeltoren. Toen we twee jaar geleden onze woonkamer renoveerden, leek het ons leuk om een Parijs hoekje te creeeren in de boekenkast.

Ook de grote houten schaal op tafel decoreer ik vaak met Parijse woondecoratie. Ik vind het leuk om deze schaal af en toe te veranderen met andere items om te varieren. Pinterest is hierbij echt mijn grootste inspiratiebron!

Een kijkje in onze woonkamer

deco3 1024x768 - Mijn Parijse Woondecoratie

deco4 1024x726 - Mijn Parijse Woondecoratie

Dit is een van mijn mooiste foto’s van Parijs. Deze foto heb ik genomen in augustus 2015 toen we de trein moesten pakken op Gare de Nord.

deco6 1024x768 - Mijn Parijse Woondecoratie

Pioenrozen zijn mijn favoriet!

collage deco 2 1024x658 - Mijn Parijse Woondecoratie

De hal. De foto hebben wij zelf gemaakt en als behang laten afdrukken. De Louvre deurtjes hebben we op de kop getikt en zitten voor de meterkast.

collage deco 3 1024x658 - Mijn Parijse Woondecoratie

deco2 - Mijn Parijse Woondecoratie

Ik ben zo blij met onze Eiffeltorenlamp! Het is een echte blikvanger, vind je ook niet?

deco10 - Mijn Parijse Woondecoratie

My love for Paris…??

 

Wat is jouw interieurstijl?

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Mijn Parijse Woondecoratie

Gerelateerde artikelen

18 reacties

  1. Al die boeken over Chanel en Parijs <3 echt heel leuk! En die foto is zeker mooi! Die zou je nog kunnen uitvergroten en dan boven de bank hangen ofzo 🙂
    Mijn interieurstijl is een mix van minimalistisch wit met zachte tinten, bijvoorbeeld pastelkleurige kussen. En ik hou van veel planten!
    Eva recently posted…Mijn recente illustratiesMy Profile

  2. Ziet er mooi uit! Ik hou echt van interieur dingetjes. Die laatste vraag is wel moeilijk. Ik denk dat ik mijn interieur stijl het best kan omschrijven tussen een mix van landelijk en romantisch. Ik ben ook heel erg fan van de brocante stijl. Alleen met een kleine dreumes hier in huis moet alles wel een beetje kindproof zijn en wil ik niet teveel breekbare dingen in huis.
    Liefs

    1. Dat is begrijpelijk 🙂 Ik hou ook van brocante in mijn interieur, als accessoire bijvoorbeeld. Binnenkort zal ik mijn nieuwe kantoortje delen, waar ik ook mijn brocante spulletjes die ik in de loop van de jaren heb verzameld, zal laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.