Mijn fijne momentjes thuis

Bloemenplaid - Mijn fijne momentjes thuis

Mijn fijne momentjes thuis

Door corona spenderen we meer tijd in huis. Nu zal ik mij zeker niet vervelen met de klussen die nog gedaan moeten worden, mijn schrijfopdrachten, mijn blog en interieurcursus binnenkort, maar ontspannen hoort daar zeker ook bij. Vandaag deel ik mijn fijne momentjes thuis.

Dit zijn mijn fijne momentjes thuis

Op de chaise longue liggen met een dekentje, kop thee en een goed boek

Genieten van het uitzicht op de tuin en zien hoe de vogels genieten van de pindakaaspot

Woonbladen lezen en inspiratie opdoen

Kledingsetjes maken

Online shoppen….

Interieurstyling. Ik vind het zo leuk om bezig te zijn met ons interieur

Wegdromen bij vakantiefoto’s en dan vooral de foto’s uit Parijs 🙂

Een dag zonder huishoudelijke klussen inplannen

Langer in bed blijven liggen om een boek te lezen of een serie te kijken

Wandelingen maken in de buurt en steeds iets nieuws ontdekken

Meer in de keuken staan en heerlijke gerechten bereiden

Bezig zijn met mijn manuscript. Ik ben deze nu aan het herlezen en aan het herschrijven.

Spa avondjes

Wat is jouw fijnste momentje van de laatste tijd?

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Oh wat een fijn lijstje dit zeg! Mijn favoriete momenten thuis zijn toch wel een heerlijke lange douche, eventjes bloggen met een mok thee in de ochtend (voordat Noa eruit komt) of eventjes lekker weg in een boek of serie/film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.