Mijn 5 favoriete theemomenten

Tastea2 e1534676677503 - Mijn 5 favoriete theemomenten

Mijn 5 favoriete theemomenten

Iedereen heeft wel zijn of haar favoriete momenten om te genieten van een drankje, of dit nu koffie, thee of frisdrank is. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete theemomenten, want ik kan een echte theeleut zijn. Ik kreeg de leuke gelegenheid om een thee blend te proberen van Tastea, een theewinkel die luxe & 100% natuurlijke theeën, goed voor mind, body en soul, verkoopt. De slogan sprak mij al meteen aan en ik was blij verrast door het grote assortiment bijzondere theesoorten. Het was dan ook lastig om er eentje uit te kiezen, maar het is mij gelukt. Ik koos voor de Pumpkin Patch theeblend. Maar eerst zal ik mijn 5 favoriete theemomenten met jullie delen.

Mijn theemomenten

Ik begin ‘s ochtends altijd met een kop koffie, maar daarna ga ik over op thee. Waar ik ook ben. Op het werk, op vakantie, thuis…dat maakt niks uit. ‘s Avonds drink ik uitsluitend thee na het eten.

Als ik aan het bloggen ben of werk aan mijn boek, dan heb ik standaard een pot thee naast mij staan. Ik vind dat ook gezellig en zo hoef ik niet steeds op te staan (en uit mijn concentratie gehaald te worden) om nieuwe thee te zetten.

Tijdens het kijken van mijn favoriete serie (momenteel Mr. Selfridge) vind ik het heel gezellig om thee te drinken. Ik heb laatst nieuwe mokken gekocht bij de H&M Home waar ik heel blij mee ben.

Met een goed boek op de bank en een kop thee erbij, heerlijk!

Tastea1 e1534677087687 - Mijn 5 favoriete theemomenten

 

Bij drukte. Ik kan heel goed ontspannen als ik een kop thee drink. Ik probeer me dan heel goed te focussen op de smaak om even uit de chaos te ontsnappen. Het werkt heel goed moet ik zeggen.

Theeblend Pumkin Patch

En nu zijn we aangeland bij het proeven van de Pumkin Patch. Ik ben sowieso dol op pompoen en eet geregeld gerechten waarin de pompoen is verwerkt. Maar thee met pompoen was nieuw voor mij en ik moet zeggen dat ik echt heel enthousiast ben over de smaak.

Pumkin patch tastea - Mijn 5 favoriete theemomenten

 

Er zit niet alleen pompoen in de thee maar ook kurkuma, appel, kweepeer, wortel en chilipoeder. In het begin is de smaak mild, daarna wordt deze iets pittiger door de chilipoeder. Ik vind het een heerlijke combinatie. En ik vind het design van het blikje ook erg mooi met de bijpassende quote “Taste the goodlife.”

Tastea6 751x1024 - Mijn 5 favoriete theemomenten

De Tea Tumbler

 

Tastea3 e1534676772790 - Mijn 5 favoriete theemomenten

Tastea4 e1534676797347 - Mijn 5 favoriete theemomenten

De theebeker is heel handig voor onderweg. Er zit een zeefje in en aan de onderkant kun je het dopje losmaken zodat je je thee mee kunt nemen om weer nieuwe te zetten. Let wel op dat je de bovenste dop niet meteen dichtdraait als je de beker met heet water hebt gevuld in verband met de druk.

Tasttea heeft heel veel verschillende theeblends voor verschillende momenten. Je krijgt nu 10% korting met code TASTEA7.  Er is voor ieder wat wils!

Welke theeblend zou jij willen proeven?

 

Deze post is tot stand gebracht d.m.v. een samenwerking.

pinit fg en rect red 28 - Mijn 5 favoriete theemomenten

Gerelateerde artikelen

22 reacties

  1. He wat ziet die beker er handig uit! Lijkt me voor onderweg heel gemakkelijk. Ik drink het liefste mijn thee ‘s avonds op de bank met mijn laptop erbij om te bloggen of wanneer ik een tijdschrift lees en ondertussen een maskertje op heb. Ook tijdens het werken vind ik het heerlijk als het koud is.
    Simone recently posted…Outfit: Strolling Around in TilburgMy Profile

  2. Die thee klinkt echt lekker! Ik vind het altijd wel leuk om smaakjes uit te proberen 🙂 Ik vind thee wel lekker, maar ik merk altijd dat ik echt niet meer dan twee koppen op een dag moet drinken, en zelfs twee is eigenlijk al te veel. Want daarna moet ik dan altijd ontzettend nodig plassen en dat is soms niet zo handig als je ergens anders bent!

  3. Deze theesmaak klinkt heerlijk! Wat leuk dat jij ook zo’n theeleut bent! Ik drink ook het liefst de hele dag door thee en dat begint ‘s ochtends vroeg al bij mijn ontbijt 😉

  4. ik drink echt de hele dag door thee haha! Vooral op het werk kan ik er echt niet vanaf blijven. Daar hebben we heerlijke groene thee <3 maar deze Pumpkin thee klinkt ook interessant. Lekker voor de herfst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.