Mijn 10 best gelezen artikelen van 2018

Flatlay - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2018

Mijn 10 best gelezen artikelen van 2018

Ik vind het altijd leuk, om in december in Google Analytics te duiken en te zien welke artikelen dit jaar favoriet waren bij mijn lezers. Ik kan hier ook veel uit leren om mijn blog te verbeteren en mijn lezers te inspireren. Vandaag deel ik mijn 10 best gelezen artikelen van 2018.

10. Ik zit in dubio: Engels blijven bloggen of toch overstappen naar Nederlands?

Ik kan zeggen, dat dit een van de beste blogkeuzes is geweest. Het bloggen is voor mij nu zoveel meer plezieriger geworden door de switch naar de Nederlandse taal.

9. Mijn favoriete blogs over Parijs

Leuk om te zien dat jullie ook geïnteresseerd zijn in andere Parijse blogs.

8. A Parisian apartment discovered after 70 years

Mondjesmaat vind je nog Engelse artikelen op mijn blog. Dit artikel is uit 2016 en wordt vooral veel gelezen in Amerika. Het blijft een mooi verhaal!

7. 10 dingen die ik zou doen als ik in Parijs zou wonen

Stiekem is dit een van mijn favoriete blogs en daardoor vind ik het heel leuk dat deze in de top 10 best gelezen artikelen van 2018 staat.

6. Mijn publicaties

Nieuwe publicaties staan een beetje op een laag pitje, maar ik moet keuzes maken. Het gaat bij mij echt om de kwaliteit en niet om de kwantiteit.

5. Weekend in Parijs, dag 3

Het was ook een prachtige dag in Parijs! 🙂

4. Beauty review | Lancaster invisible compact cream SPF50 Zonbescherming

Leuk dat er een lifestyle artikel in de top 10 staat. Dit product is heel prettig in gebruik.

3. Over mij

De “about” pagina word ook veel gelezen. Zelf lees ik deze ook altijd bij een blog. Interessant om te lezen wie er achter het blog schuil gaat.

2. Mademoiselle Vintage shop in Nice

Nog een artikel uit 2016 en nog uit mijn Engelse blogperiode. Dit winkeltje was een waar paradijs. Ik heb nog nooit zoveel mooie vintage kleding bij elkaar gezien!

en op nummer 1 staat……(*tromgeroffel*)

  1. Wat te doen in Parijs als het regent

Tja, ik hoop dat je droog weer zult hebben, mocht je naar Parijs gaan, maar gelukkig is er ook genoeg te doen als het regent!

Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Ik heb nog verder gekeken in de statistieken en in 2017 had ik 12.068 bezoekers en in 2018 18.115. Heel leuk om te zien hoe mijn blog aan het groeien is!

Wat mij verder opvalt, is dat de mode/lifestyle gerelateerde artikelen minder goed worden gelezen. Ik vind het leuk om over mode en lifestyle te schrijven en deze op mijn eigen manier te interpreteren. Maar ik ben erg benieuwd wat jullie hiervan vinden? Daar ben ik heel erg benieuwd naar en ik lees het graag in de comments.

clock 3837039 960 720 - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2018

Een hele fijne jaarwisseling gewenst!

 

pinit fg en rect red 28 - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2018

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Wat leuk om te lezen dat je blog zo groeit! Super! Ik vind het overigens ook geen wonder om te zien dat er een Parijs artikel op nummer één staat. Als er iemand is die daar wat over weet… dan ben jij het wel 🙂 Verder vind ik je mode artikelen ook altijd heel fijn om te lezen hoor. Wanneer je aankoopjes laat zien vind ik dat altijd interessant en haal ik daar best veel inspiratie uit. Voor jou ook nog een héle fijne jaarwisseling en een gelukkig 2019 gewenst! x.
    Sarah recently posted…Goodbye 2018My Profile

  2. Leuk om je overzichtje van best gelezen artikel te lezen! Helaas kan ik deze niet maken, aangezien ik tijdje terug gehackt was en daardoor mijn statistieken niet up-to-date zijn…

    Op naar een prachtig 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.