La Vie Parisienne | Weekend Outfit

la vie parisienne - La Vie Parisienne | Weekend Outfit

La Vie Parisienne | Weekend Outfit #1

La Vie Parisienne in een weekend outfit.  In dit artikel geef ik een kijkje in het leven van een Parisienne tijdens het weekend.

Weekend outfit

Weekend outfit - La Vie Parisienne | Weekend Outfit

Trenchcoat met capuchon: Esprit / Rode trui “la vie en Rouge”: MissEtam / Jeans: Esprit / Sneakers: Esprit / Boek Emile Zola – In het paradijs voor de vrouw: bol.com / Geurkaars: &Other Stories

Outfit - La Vie Parisienne | Weekend Outfit

De outfit is perfect voor een weekend a la Parisienne. Op een zaterdagochtend een markt bezoeken om verse producten te kopen om te bereiden in haar kleine Parijse keukentje. Of te struinen door de straatjes van Saint Germain des Pres en te lunchen bij een van de gezellige cafés, zoals “le Bonaparte”. Daarna wil ze een galerie bezoeken en  om zicht laten inspireren door de schoonheid die ze ziet. Na het galerie bezoek wil ze een nieuwe outfit kopen in le Marais of op vintage jacht gaan. Na vele kilometers door Parijs is het tijd voor een kop koffie op een verward terras en wandelend Parijs gade te slaan in de februari zonnestralen.

Ze wandelt terug naar haar kleine Parijse appartement in het 4e arrondissement waar ze de balkondeuren opent en de over de daken van Parijs tuurt. Een heerlijke zaterdag.

La vie est belle à Paris

 

Wat vind jij van deze outfit?

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.