La vie Parisienne | De herfst hangt in de lucht

Herfst in Parijs - La vie Parisienne | De herfst hangt in de lucht

La vie Parisienne | De herfst hangt in de lucht

Parijs, vrijdag
September is aangebroken. Ik hou van de nazomer in Parijs. In normale tijden begint de drukte dan weer te komen. Er hangt een nieuwe collectie in de modewinkels, het culturele programma start met een nieuw programma en de plicht roept weer. Maar daarnaast heerst er een fijne nazomer vibe in de stad. De blaadjes beginnen al langzaam te verkleuren, het zonnetje is nog heerlijk warm en zo is het heerlijke vertoeven in de parken en op de terrasjes. Zo fijn dat het weer kan, met de benodigde maatregelen, maar het is tenminste iets na al die weken confinement 

‘s Avonds slenter ik door de stad, over de vele bruggen die me van de Marais naar het Quartier Latin brengen en vaak beland ik dan in Saint Germain des Pres voor een drankje op een van de vele terrasjes om het Parijse leven gade te slaan. Het koelt snel af en het wordt al sneller donker. De lichtjes maken de stad nog magischer en spreiden een prachtige gloed uit op de Haussmann gebouwen.

Ja, ik hou van de nazomer in Parijs maar de herfst hangt in de lucht. En ik zal je zeggen, ik kijk enorm uit naar het herfstseizoen om de stad in een goude pracht van verkleurde blaadjes te bewonderen.

De outfit die ik droeg tijdens deze wandeling

Parijse herfst look 1024x733 - La vie Parisienne | De herfst hangt in de lucht

Sneakers: Gabor / Sjaal: Pieces  / Wollen jas: Esprit / Flared broek: Levi’s / Blauwe trui: Cassis

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. We hadden onverwacht nog een mooie nazomer, maar ineens is die herfst er dan weer. Hoewel ik geen fan van regen ben, vind ik de herfst wel een heel mooi seizoen, als de bomen geel, oranje, rood en bruin kleuren. En ook ben ik dol op het door de knisperende herfstbladeren lopen. 🙂
    Giovanna Jansen recently posted…September 2020 | een overzichtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.