Kledingkast praat #1

Kledingkast - Kledingkast praat #1

Kledingkast praat #1

Een nieuwe rubriek op mijn blog: kledingkast praat #1! In deze rubriek laat ik jullie zien wat ik zoal gekocht heb op modegebied. Kijk je mee?

Mijn stijl

Mijn stijl is heel simpel: ik draag casual kleding maar met een Parisienne twist eraan. Ik heb geen maatje 36 dus ik moet goed opletten hoe de kleding valt en dat ik me er goed in voelt. Voor mijn werk hoef ik (gelukkig) geen mantelpakjes aan, maar ik trek bijvoorbeeld geen jeans met gaten aan of iets dergelijks.

Witte bloesjes zijn favoriet, zo ook de jeans, streepjes, de ballerina’s en de trend van nu: de “joggerstyle” broeken. Ik heb een haat-liefde verhouding met korte broeken (de broekspijpen zitten altijd te strak!) en jurkjes draag ik alleen naar het strand of het zwembad. Misschien dat dat ooit nog gaat veranderen, met mij weet je het nooit, maar op dit moment voel ik mij beter in broeken.

Een kijkje in mijn kledingkast

Zomer. Het seizoen waar ik tijdens de koude winterdagen reikhalzend naar uitkijk. Ik stel dan al outfits samen die ik wil gaan kopen. Dit jaar heb ik het een beetje op zijn beloop laten gaan. Ik ben gaan shoppen en dit is wat ik de afgelopen maanden heb verzameld in mijn kledingkast (en dat zijn zelfs korte broeken!).

Bovenstukken

Other Stories Tshirt Paris e1530975724250 - Kledingkast praat #1

Paris au soleil – dit shirt kocht ik bij &Other Stories in Antwerpen. Het is mijn eerste aankoop in deze mooie winkel. Ik ga hier zeker vaker komen.

Didi wikkelblouse e1530975736609 - Kledingkast praat #1

Streepjes en een blouse – dat is typisch iets voor mij! Deze blouse kocht ik bij Didi en ik viel meteen voor het kleur detail aan de mouwen.

Esprit bomberjack e1530975746989 - Kledingkast praat #1

Deze vrolijke bomberjasje kocht ik bij Esprit en is ideaal voor koude ochtenden of avonden.

Esprit wikkelblouse - Kledingkast praat #1

Wikkelblousjes zijn ook echt mijn ding. Deze kocht ik ook bij Esprit.

Shoeby blouson - Kledingkast praat #1

Nog een leuk vestje, gekocht bij Shoeby. Zoals je wellicht merkt, houd ik ook erg van kleur en bloemen.

 

Tshirt Christian Berg 1024x1024 - Kledingkast praat #1

 

Ik heb de Peek & Cloppenburg herontdekt. Zij verkopen precies de items waar ik van houd. Dit shirt met leuk detail aan de onderkant is van het merk Christian Berg.

Zilch wikkelvest e1530975757169 - Kledingkast praat #1

En daar is het wikkelvest weer. Dit vest kocht ik in Amsterdam bij Zilch in de Haarlemmerstraat. Zilch verkoopt hele mooie items van een heel fijn stofje.

 

Zomer blouse e1530975768719 - Kledingkast praat #1

Ik was meteen verliefd toen ik dit blousje zag met de zeilbootjes. Echt een zomer item! Ik vond hem bij 5th Saks Avenue.

HM Blouse - Kledingkast praat #1

Een leuk casual blousje (H&M) die ik op mijn shorts draag. Zoals je ook wel merkt, ben ik ook een blousjesfan!

HM hemdje e1530976926291 - Kledingkast praat #1

Dit hemdje (H&M) vond ik erg leuk door het kraagjes detail. Net even anders!

Streepjes trui e1531470013433 - Kledingkast praat #1

 

Streepjes zijn altijd goed! Een perfecte trui (H&M) die ik nu tijdens frisse avonden kan dragen en straks in de herfst door!

Polo shirt blauw wit gestreept e1531810721492 - Kledingkast praat #1

Nog meer streepjes! Ik hou heel erg van 3/4 mouwtjes en lichtblauw! De perfecte match. Deze polo vond ik een kleding winkeltje bij ons in het winkelcentrum.

Streepshirt Tom Tailor 1024x1024 - Kledingkast praat #1

 

En voor het laatst…een streepje 🙂 Dit leuke shirt (Tom Tailor). Met mijn lievelings 3/4 mouwtjes.

Broeken

Poptrash Only broek e1530976302459 - Kledingkast praat #1

Only heeft hele fijne Poptrash broeken van een heel fijn stofje. Ze zitten losjes en je kunt ze zowel netjes als casual dragen. Ik ben fan!

 

Zomer shorts e1531469930105 - Kledingkast praat #1

 

Zoals ik al eerder schreef zijn korte broeken voor mij een drama. Ze zitten meestal veels te strak bij de bovenbenen en te wijd aan de taille. Jurkjes zijn (nog) geen favoriet, maar ik hield vol! Ik vond de perfecte shorts bij de C&A. De taille maak je vast met een touwtje en de broekspijpjes zitten lekker los, zodat dit ook veel meer een afslankend effect heeft.
Ik ben blij dat ik eindelijk goede en leuke shortjes heb kunnen vinden en draag ze met veel plezier!

Badkleding

Ik moest nieuwe badkleding hebben, maar dat vind ik niet altijd heel makkelijk om aan te schaffen. En eigenlijk wilde ik wel iets anders dan  het standaard bikini topje en broekje. Op een zaterdag toog ik naar Rotterdam en vond het perfecte exemplaar! Zie hier!

Ted Baker bikini - Kledingkast praat #1

 

Wat zo leuk is aan deze bikini (Ted Baker) dat het een hemdje is en dat de schouderbandjes schuin op de schouders zitten. Totaal iets anders en wat vind je van de kleurencombinatie? Eindelijk een keer geen blauw, of roze of groen. Ik ben happy!

Schoenen

Zomerschoenen - Kledingkast praat #1

Too much of a good thing? Wellicht, maar ik ben dol op schoenen! Maar ik ben wel kritischer geworden. Gabor (links en rechts) is mijn lievelingsmerk maar ook Kanna schoenen (midden) zitten heerlijk

Accessoires

Desigual pinacolada tas - Kledingkast praat #1

Ik heb bijna geen accessoires gekocht. Op een of andere manier heb ik deze niet zo nodig tijdens de zomermaanden. Deze tas van Desigual kennen jullie wellicht al uit deze post. Ik blijf hem zo vrolijk vinden en sleep hem overal mee naar toe.

En toen kwam ik de bijpassende portemonnee tegen! Die kon ik gewoon niet laten liggen.

Desigual Pinacolada portemonnee - Kledingkast praat #1

 

Wat is jouw mooiste item uit je zomergarderobe?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Kledingkast praat #1

Gerelateerde artikelen

16 reacties

  1. Mooie wikkelblousjes Darina. Ik doe normaal ook het liefst lange broeken aan, maar deze zomer vond ik het te warm?. Heb een paar kleedjes en rokjes geshopt. Naar de perfecte short ben ik nog op zoek.Mijn favouriten zijn toch witte T-shirts. Je bikini is echt heel bijzonder!

    1. Dank je wel! Ik ben er ook heel blij mee. En shorts vind ik ook heel lastig maar het is toch gelukt. Hopelijk ben ik volgend jaar wat kilootjes lichter. Gaat het makkelijker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.