Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje

Hometour3 e1519378756887 - Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje

Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje

Voor mijn veertigste verjaardag heb ik mijzelf een roze bankje cadeau gedaan. Dit bankje komt in mijn schrijfkamertje te staan. Dit kamertje wordt nu ook even gebruikt als opslagruimte voor de badkamer spullen, want we zijn onze badkamer aan het renoveren. Als dit straks af is, dan wil ik interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje aanschaffen. Ik heb alvast wat inspiratie opgedaan. Kijk je mee?

Interieur inspiratie

Mijn schrijfkamertje is best groot en is de verleiding groot om deze vol te zetten. Dat wil ik dus niet. Het kan ook zijn dat ik het bureautje ga verplaatsen onder het raam en in plaats daarvan het roze bankje tegen het Parijs behang zet. Het leukste vind ik altijd het schuiven met meubels en kijken wat het mooiste staat.

Daarnaast is het altijd een feest om interieur inspiratie op te doen. Ik vond een aantal items bij Zara Home en de H&M die ik met je wil delen.

Zara Home

Interieur inspiratie Zara Home - Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje

Ik wil sowieso een vloerkleed, omdat ik dat mooi vind staan en het vooral ‘s winters lekker behaaglijk is. Een mooi zilveren dienblaadje om een kaars op te zetten of mijn favoriete accessoires. Deze tafelklok vind ik heel mooi, alleen hou ik niet zo van goud. Het dient wel als inspiratie voor mijn schrijfkamertje. Een opbergdoosje op mijn (schrijf) spulletjes in op te bergen. Love de vintage uitstraling!

H&M Home inspiratie

Interieur inspiratie HM Home - Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje

Nog een vloerkleed. Ik kan niet kiezen 🙂 Deze kussens vind ik echt geweldig en zou ik zo op mijn roze bankje leggen. En ik ben dol op geurkaarsen, dus die mag ook zeker niet ontbreken!

Vind jij het ook altijd zo leuk om met je interieur bezig te zijn?

pinit fg en rect red 28 - Interieur accessoires voor mijn schrijfkamertje

Gerelateerde artikelen

11 reacties

  1. Oeh dat vloerkleed en die kussens, daar ben ik ook helemaal gek op! Plaats je nog eens een foto als je schrijfkamer weer helemaal ingericht is? 🙂 Ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.