Ik gaf mijzelf een cadeau | Cluse x Negin Limited Edition Gift Set

 Negin Cluse watch - Ik gaf mijzelf een cadeau | Cluse x Negin Limited Edition Gift Set

Ik gaf mijzelf een cadeau | Cluse x Negin Limited Edition Gift Set

Het komt niet zo heel vaak voor dat ik op slag verliefd raak op een product. Bij het product dat ik vandaag laat zien, had ik dat dus wel! Ik gaf mijzelf een cadeau…

 

Op een vrije dag had ik zin om met een kop thee vlogs te kijken. Zo kwam ik bij de vlog van Negin Mirsalehi terecht waar ze de samenwerking Cluse x Negin Limited Edition Gift Set onthulde. Ik zag de kleur en het materiaal en wist dat dit product in mijn winkelmandje zou eindigen.

Ik hou van horloges

De horloges van Cluse heb ik altijd al mooi gevonden gezien het minimalistische design, maar ik koop eigenlijk niet zo vaak horloges. Het stalen horloge van Fossil draag ik elke dag en dit voorjaar kocht ik een rose gouden horloge van Tommy Hilfiger. Ik doe altijd heel lang met horloges. Het is een accessoire dat ik altijd draag, behalve ‘s nachts. Ik mis het ook als ik mijn horloge vergeten ben om te doen. Gelukkig komt dat niet vaak voor. Maar dit Cluse horloge heeft mijn hart gestolen.

IMG 2557 - Ik gaf mijzelf een cadeau | Cluse x Negin Limited Edition Gift Set

Het design

Het leuke van deze Cluse x Negin horloge is, dat er twee bandjes zijn. Je kunt kiezen tussen het stalen bandje en het oudroze fluwelen bandje. Ik hou van fluweel en oudroze! Dit horloge kun je casual dragen of heel chic tijdens de aankomende feestdagen bijvoorbeeld. Vorig weekend was ik in Parijs en heb ik het horloge voor het eerst gedragen. In het begin moest ik even wennen, omdat ik dus alleen stalen horloges draag, maar ik was er snel aan gewend en werd elke keer weer blij als ik op mijn horloge keek.

Dit is een aankoop waar ik zeker heel lang plezier van zal hebben!

Draag jij graag horloges?

 

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Ik gaf mijzelf een cadeau | Cluse x Negin Limited Edition Gift Set

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.