Ik ben genomineerd om deze leuke vragen te beantwoorden!

Notebook - Ik ben genomineerd om deze leuke vragen te beantwoorden!Ik ben genomineerd om deze leuke vragen te beantwoorden!

Door Lianne, van Liannes Letters, ben ik genomineerd voor de Liebster Award. Hartstikke leuk! Ik heb in overleg met haar, deze vragen omgedoopt tot een speciale blogpost om deze leuke vragen te beantwoorden. Lees je mee?

De vragen

Heb je altijd al schrijfster willen worden?

Mijn droom om schrijfster te worden heb ik vanaf mijn twaalfde jaar. En deze droom is nooit veranderd. Op mijn blog plaatste ik eerder hoe mijn passie voor schrijven is ontstaan en de eerste 513 woorden van mijn manuscript.

Heb jij ooit boeken in eigen beheer uitgegeven of zou je dat ooit willen doen?

Ik heb ooit een boek in eigen beheer uitgegeven, getiteld: “De avond die haar leven veranderde”. Het was een heel uitdagend proces om dit gedaan te krijgen en ik heb er een boel van geleerd, maar toch hoop ik dat er een uitgever iets zal gaan zien in het manuscript dat ik nu aan het schrijven ben (dromen mag! :))

In welk ander genre zou jij ooit nog eens willen schrijven?

Ik schrijf nu fictie, maar misschien dat ik me ooit aan non-fictie waag in de vorm van een reisgids.

Wie is jouw favoriete schrijver?

Een van mijn favoriete schrijfsters is Carol Drinkwater, van de bestsellers van de Olijfgaard trilogie. Daarnaast lees ik ook graag de boeken van Tatiana de Rosnay en soms een chicklit ter ontspanning.

Wat is jouw ultieme schrijftip?

Begin gewoon met schrijven! Pak een vel papier of kruip achter je laptop en start. Je zult merken dat je vanzelf in de schrijfflow terecht komt en intussen de inspiratie voelt opborrelen.

Hoeveel boeken heb jij ongeveer in je boekenkast staan?

Ik heb laatst heel veel boeken weggeven, omdat ik er gewoon geen plek meer voor had. De mooiste heb ik bewaard en dat zijn er rond de 25.

Welke hobby’s had jij vroeger als kind?

Als kind hield ik enorm van tekenen, buiten spelen en spelen met mijn poppen. Met schrijven begon ik pas op mijn twaalfde jaar.

Naar welk land zou jij nog zeker eens op vakantie willen?

Mijn favoriete landen zijn Frankrijk en Spanje, maar ik zou ook graag een keer naar Curaçao en weer naar Israël willen.

Hoe zorg jij voor ontspanning?

Ontspanning is ontzettend belangrijk. Ik ontspan door te wandelen, te lezen, schrijven en af en toe te shoppen.

Hoe zouden andere mensen jou omschrijven?

Ik denk dat mensen mij zouden omschrijven als trouw, vrolijk en creatief.

Wat is jouw grootste blooper?

Geen idee eigenlijk…:):)

En nu jij: kies een vraag hierboven uit om te beantwoorden. Ik ben benieuwd!

 

pinit fg en rect red 28 - Ik ben genomineerd om deze leuke vragen te beantwoorden!

Gerelateerde artikelen

14 reacties

 1. Gefeliciteerd met je nominatie! Volgens mij ben je al door een aantal bloggers genomineerd, toch? Hardstikke gaaf!

  Ik wilde vroeger ook altijd graag schrijver worden, en was altijd al een grote boekenwurm. Hoeveel boeken ik heb? Één wand in mijn kantoor is helemaal gevuld met boekenkast, dat is zo’n 4 meter bij 2 meter. Ik weet niet hoeveel boeken dat zijn, maar zo’n 300 misschien? (Je hebt nooit te veel boeken 😛 )
  Josephine recently posted…18 Stafford Terrace: Het geheim van Linley Sambourne (deel II)My Profile

 2. Wat leuk om jouw antwoorden te lezen! Wat grappig, ik was vroeger ook altijd meer bezig met tekenen en schrijven begon ik pas echt serieus te doen toen ik op de middelbare school zat. Tekenen doe ik al lang niet meer. Dus het tekenen van boekomslagen heb ik omgeruild voor het daadwerkelijke schrijven, haha!

 3. Ik denk dat jij een super leuke reisgids over Parijs zou kunnen schrijven, je hebt er zoveel liefde voor 🙂
  Ik heb gekozen voor de vraag: Naar welk land zou jij nog zeker eens op vakantie willen?
  antwoord: niet echt één land maar zou het heel gaaf vinden om een reis door Scandinavië te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.