Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Hometour1 e1519378626539 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Zoals je al eerder kon lezen, zijn mijn man en ik druk bezig geweest met het renoveren van mijn nieuwe werkplek in huis. Twee jaar geleden, toen we onze woonkamer renoveerden, hadden we meubels over die we niet konden verkopen en ik een tweede leven gunde in mijn schrijfkamertje. Na Nieuwjaarsdag besloot ik dat het anders moest en gingen we aan de slag met verf en kwast. Het resultaat laat ik je vandaag zien in de hometour van mijn nieuwe werkplek.

De kamer

De kamer is ontzettend licht door de drie ramen van de dakkapel. Het is na de woonkamer, mijn favoriete plek in huis. We besloten dat het lichter moest en besloten een oud kastje en de vitrinekast lichtgroen te verven. Het resultaat was geweldig! Omdat de witte en lichtgroene kleur overheersen, vond ik het leuk om een contrast aan te brengen en dat werd de okergele stoel, die ik bij de Kwantum kocht.

 

Hometour2 e1519378661411 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Mijn nieuwe werkplek moest een een inspirerende en stijlvolle plek worden. Een plek waar ik me graag terug zou trekken om aan mijn blog en boek te werken. Rustige kleuren, met mijn favoriete accessoires, dat was mijn visie voor mijn nieuwe werkplek en bureau make-over.

Oud & Nieuw

collage hometour 1024x444 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

De vitrinekast heeft jaren in de woonkamer gestaan. Toen we nieuwe meubels kochten, vonden we het zonde om deze weg te doen. In deze kast kan ik al mijn spulletjes makkelijk kwijt. De lampen voet vond ik bij de kringloop. Het ladekastje is van mijn man zijn oma geweest. Ik bewaar nu mijn tassen in.

Brocante & Modern

In gedachten had ik een moodboard gemaakt. De stijl zou een mix worden van oud en nieuw. Ik hou ontzettend van brocante, maar het moet niet teveel worden. Afwisselend met een moderne stijl komt het ook beter tot zijn recht. Na lang zoeken, vond ik een perfecte kapset. Op mijn paspop wilde ik een jaren 20 flapper jurk. Een originele is heel kostbaar, dus ik koos voor een meer betaalbare variant die ik bij Amazon.de vond. De jaren 20 accessoires komen uit de feestwinkel :). Ooit hoop ik een originele flapper dress te kunnen aanschaffen.

Hometour12 e1519378454276 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Hometour14 e1519378475280 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Hometour16 e1519378491399 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Hometour17 e1519378500851 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

“Oh, to be a Flapper Girl in a Gatsby World”

Zie hier, mijn nieuwe schrijfkamertje!

Housetour10 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Hometour3 e1519378756887 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Het bureautje kocht ik bij Leen Bakker, de stoel komt bij de Kwantum vandaan. De rode tas kocht ik bij  TopVintage

Housetour8 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

De fotolijst met houten knijpertjes kocht ik ook bij de Kwantum.

Hometour4 e1519378770942 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

De voet van de lamp komt vond ik bij de Kringloop en verfden we in dezelfde kleur als de kast, zoals je al eerder kon zien. Het kapje kocht ik ook bij Kwantum.

Housetour 7 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

In de fotolijst hangen nu mijn foto’s die ik in de loop van de jaren heb gemaakt in vintagewinkels of bij tentoonstellingen. Het leuke is om af en toe de foto’s te vervangen.

Hometour5 e1519378785105 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Hometour6 e1519378800209 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Stalen draadmand: Hema / Kastje: Kringloopvondst / Schilderij: Karwei

Housetour9 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

De posters vond ik bij Desenio. De wandplank kocht ik bij de Kwantum en de lijstjes komen bij Big Bazar vandaan.

Hometour 17 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Het theesetje heb ik vorig jaar bij de Blokker aangeschaft.

Housetour12 e1519378821123 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Attachment 1 2 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

Ook deze posters kocht ik bij Desenio. De lijstjes vond ik bij Xenos.

Hometour 20 e1520066545651 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

De kapset waar ik al heel lang naar op zoek was! Ik vond deze bij Brocante webshop.

Attachment 1 3 1024x1024 - Home Tour| Mijn Nieuwe Werkplek

“She designed a life she loved”

 

Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit?

 

*Alle producten in dit artikel zijn door mijzelf aangeschaft.

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde artikelen

28 reacties

  1. Eerst en vooral… wat een ontzettend inspirerende foto’s! En wat ziet het er mooi uit. Ik kan echt al niet meer wachten om zelf ook ooit een huis te hebben en alles te beginnen decoreren 🙂 Heel leuk dat je dezelfde kleur hebt gebruikt voor de vitrinekast en de lampen voet enzo. Al die ingekaderde posters vind ik ook helemaal top (onlangs nog vol bewondering door de website van desenio zitten scrollen!) en de kleine details maken de kamer gewoon helemaal af! Wauw. Ik ben meteen ook fan van de kapset. Zo uniek!

  2. Mooi hoor 🙂 Ik kan bijna niet wachten tot wij de woonkamer echt kunnen gaan opknappen en onze werkplekken kunnen inrichten. We hebben de burootjes al, maar straks hebben we meer ruimte als de oude keuken weg is.

  3. Wat een leuke werkplek heb je gecreëerd! Over twee maanden krijgen mijn vriend en ik de sleutel van ons huis. Dan kan ik ook aan de slag met het inrichten van een werkplek. Die okergele stoel vind ik prachtig, dus grote kans dat ik die ook ga aanschaffen!
    Larissa recently posted…Is je huis ooit echt af?My Profile

  4. Wat een gezellig inspirerend werkplekje heb je. Ben een beetje jaloers. De grote muurposter is heel knap. De rest is ook mooi gestyled ! Geniet ervan! Tof gedaan. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.