Fotografie | Mistig Amsterdam

thumb DSCN5470 1024 1024x768 - Fotografie | Mistig Amsterdam

Fotografie | Mistig Amsterdam

Twee jaar geleden gingen mijn man en ik een dagje naar het mistig Amsterdam. Dit weekend was het ook zo ontzettend mistig en ik dacht terug aan het dagje Amsterdam, alweer twee jaar geleden. Hoe mooi is mistig Amsterdam?

13 November 2015

Een mistige ochtend in Amsterdam in november … Ik hou van Amsterdam in al haar gedaanten, maar Amsterdam was vanmorgen wel een heel kleine stad. Er was zoveel mist, maar het kon me niet schelen. De stad was erg rustig en het was heerlijk om rond te lopen en bijna niets te horen. Het voelde alsof ik op dat moment niet in een grote stad was, maar in een afgelegen gebied. Ik pakte mijn camera en maakte zoveel foto’s dat het moeilijk was om een selectie te maken voor deze blogpost. Heerlijk om de stad in een andere setting te zien en nieuwe plekken te ontdekken. Amsterdam is prachtig, zelfs als het regent, sneeuwt, tijdens zonnige dagen of bewolkte dagen. Maar deze keer ontdekte ik een heel ander Amsterdam. Rustig, ingetogen, grijs, maar heel mooi.

Mistig Amsterdam 1 1024x512 - Fotografie | Mistig Amsterdam Mistig Amsterdam 2 1024x512 - Fotografie | Mistig Amsterdam Mistig Amsterdam 3 1024x512 - Fotografie | Mistig Amsterdam Mistig Amsterdam 4 1024x512 - Fotografie | Mistig Amsterdam thumb DSCN5507 1024 1024x768 - Fotografie | Mistig Amsterdam

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.