Fotodagboek november 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek november 2019

Fotodagboek november 2019

Wat was november een fijne en leuke maand! Ik genoot van een prachtige boswandeling, werkte verder aan het secret project en maakte plannen voor december. Kijken jullie mee in mijn fotodagboek van november?

Parijs  1024x1024 - Fotodagboek november 2019

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen, spendeerde ik vier dagen in Parijs. Mijn dagboekjes uit Parijs kun je hier lezen.

Lifestyle 1024x1024 - Fotodagboek november 2019

Thuis was ik bezig om mijn schrijfkamertje anders in te richten. Van het voorjaar had ik op een brocante markt dit kleine kaptafeltje gekocht, maar deze had nog geen mooi plekje. Ik vind het leuk om dit steeds een beetje te veranderen / Decoratie op de salontafel / Mijn aankopen uit Parijs / Mijn opgeruimde bureau 🙂

Leuke dingen 766x1024 - Fotodagboek november 2019

Dit boek, ‘Bright young Things’, over het leven tijdens de roerige jaren 20 van de vorige eeuw, staat op mijn wensenlijstje / Tijdens een shopsessie was het ook tijd voor lunch. Deze bagel met gerookte zalm at ik bij Mockamore / Een heerlijk stoofpotje / Binnenkort is er in Dordrecht een modetentoonstelling waar ik heel graag naar toe wil.

Kersinspiratie Tuinwereld 1024x1024 - Fotodagboek november 2019

Ik ben al een paar keer bij Tuinwereld geweest om de kerstdecoratie te bewonderen. Ik vind het zo mooi dit jaar! En elke keer ontdek ik ook iets nieuws.

Home sweet home 1024x1024 - Fotodagboek november 2019

We gingen met de familie uit eten ter gelegenheid van onze trouwdag / Mooie rozen die ik mijzelf cadeau deed / Ook kocht ik een prachtige geurkaars in Parijs sfeer bij Belle Etoile / Lekker schrijven op mijn vrije dag. Ik heb mijn schrijfflow weer helemaal terug!

Boswandeling Mastbos - Fotodagboek november 2019

Met vrienden maakten we een prachtige boswandeling in het Mastbos. Het weer was fantastisch en daardoor ook het licht om foto’s te maken. Ik kan daar erg van genieten.

Favorieten van november

Boek: nog steeds de thrillers van Viveca Sten. Ik heb deel vijf, Midzomernachthitte, uitgelezen.
Gerecht: stoofpot met rijst
Drankje: zwarte koffie
Kledingstuk: sweaters
Beauty: Rituals scrub
Tijdschrift: geen tijdschriften gelezen deze maand
Best gelezen artikel: Hoe draag je een baret? 7 tips!
Gekocht item: nieuwe jeans, vest en zwart truitje
Serie: Begonnen met Springvloed, een Zweedse serie
Uitje: shoppen in Rotterdam en een fijne boswandeling in het Mastbos
Quote: Nothing can dim the light that shines from within
Bloem/plant: rozen

Wat was het leukste dat jij deze maand hebt gedaan?

 

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Wat een gezellige kleurrijke foto’s! Je verslag van Parijs was super leuk. En ik heb net ook nog even je artikel over hoe je een baret moet dragen gelezen. Ik ga die van mij weer opzoeken in de kast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.