Fotodagboek maart 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek maart 2019

Fotodagboek maart 2019

En weer is er een maand voorbij gevlogen. Het is heel cliché om te zeggen, maar de tijd vliegt echt voorbij. Het is weer tijd voor het fotodagboek van maart. Kijk je mee?

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek maart 2019 1 1024x1024 - Fotodagboek maart 2019

In het tuincentrum bij ons in de buurt, is een restaurant geopend, waar je op koopavond heerlijk kunt eten voor een fijn prijsje. Deze tomatensoep was overheerlijk! / We gingen een dagje naar Utrecht waar we tussen de buien door een stadswandeling maakten en ik op de markt deze pioenrozen spotte / Thuis lekker relaxen met twee goede boeken en een kop koffie.

Fotodagboek maart 2019 Nijmegen 1024x1024 - Fotodagboek maart 2019

Met mijn ouders gingen we een weekend relaxen in Thermenlandschap Sanadome in Nijmegen / Ik hou van hotelontbijtjes en at sinds lange tijd weer eens pancakes / In het hotel was een interieur shop, het liefst had ik alles meegenomen 🙂 / ‘s Avonds gingen we uit eten in Nijmegen. De volgende keer ga ik hier eens shoppen, wat een mooie winkels!

Fotodagboek maart 2019 relaxen 1024x1024 - Fotodagboek maart 2019

Ik verwende mijzelf met een bos rozen / Bloggen op de bank; de laatste tijd loop ik weer over met inspiratie / De taart die mijn moeder bakte voor mijn man zijn verjaardag. We hebben er heerlijk van gesmuld / Lekker lezen in een brocante tijdschrift waar ik veel inspiratie vandaan haal voor mijn schrijfkamertje.

Fotodagboek maart 2019 Brocante markten 1024x1024 - Fotodagboek maart 2019

Vorige week zondag bezochten we twee brocante markten.  Het was een heerlijke dag met mooie aankopen en genieten van al het moois om ons heen.

Favorieten van maart

Boek: Stadsliefde door Adriaan van Dis
Gerecht: Pureersoep wortel-pompoen
Drankje: Groene thee
Kledingstuk: grijze mantel
Beauty: parfum van Nuxe
Tijdschrift: de Franse Vogue
Best gelezen artikel:Weekend Diary | Naar Amsterdam, een interessant boek en lekker lunchen
Gekocht item: brocante spulletjes
Serie: Dix pour Cent (aanrader!!)
Uitje: brocante markten en Sanadome
Quote: enjoy the little things
Bloem: magnolia

Wat vond jij het leukste in maart?

 

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek maart 2019

Gerelateerde artikelen

12 reacties

    1. Sanadome vind ik heel relaxed, al kan het soms wel druk zijn, maar ik heb daar nooit echt last van gehad. Er is best veel ruimte en bij mooi weer kun je ook buiten relaxen. Ik vind het altijd wel een plezierige plek om even te ontspannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.