Fotodagboek juli 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek juli 2019

Fotodagboek juli 2019

Deze maand was anders dan alle andere maanden. Een maand waarin ik de rust opzocht, genoot van onze kleurrijke tuin en een waanzinnige serie op Netflix keek, die meteen de inspiratie was voor een vakantie volgend jaar. Kijk je mee?

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek juli 2019 tuin fotos 1024x1024 - Fotodagboek juli 2019

Deze maand stond vooral in het teken van home sweet home. Soms heb ik daar gewoon behoefte aan, ook al ga ik heel graag op pad! Ik kocht een eucalyptusplant en genoot van de onze kleurrijke tuin.

Fotodagboek juli 2019 parijs 1024x1024 - Fotodagboek juli 2019

Tijdens een van de hete zomerdagen aten we een biefstuksalade met zelfgemaakte kaassaus en stokbrood, een heerlijke en makkelijk gerecht. Een inspirerende quote… / Parijs…I miss you, gelukkig is er een vooruitzicht dat we dit jaar nog naar Parijs gaan 🙂 / Een heerlijke plek in onze tuin met nieuwe sierkussens.

Fotodagboek juli 2019 lifestyle 1024x1024 - Fotodagboek juli 2019

Ik schreef een artikel over de tas die overal bij past / Mijn brocante hoekje in mijn schrijfkamertje. Ik blijf het een leuk hoekje vinden / Op een zonnig terrasje met een koffie en een scone / Netflix was mijn best friend deze maand. Een van de mooiste series die ik heb gezien was The Sandhamn Murders. Niet alleen om de moordverhalen, maar ook door de prachtige beelden van de Zweedse archipel Sandhamn. Het kriebelde meteen om voor volgend jaar een stedentrip naar Stockholm te boeken en een paar dagen op dit prachtige eiland door te brengen.

Favorieten van juli

Boek: de Olijfboom door Lucinda Riley
Gerecht: pizza Margaritha
Drankje: groene thee met citroen
Kledingstuk: linnen broek en topjes
Beauty: de parfum van Nuxe
Tijdschrift: Ariadne at Home & VT Wonen
Best gelezen artikel: de 5 websites waar ik geïnspireerd door raak
Gekocht item: sierkussens voor op de loungebank in de tuin
Serie: Sandhamn Murders (echt een aanrader!)
Uitje: geen uitjes deze maand
Quote: “Home is not a place…it’s a feeling”
Bloem: onze vlinderstruik die prachtig in bloei staat en heel veel mooie vlinders aantrekt!

Heb jij The Sandhamn Murders gezien?

 

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek juli 2019

Gerelateerde artikelen

8 reacties

  1. Leuke foto’s en verhalen! Ik heb vorig jaar ook een eucalyptusplant gekocht en dit is inmiddels een echte boom geworden. Nu moet ik wel zeggen dat hij bij mij gewoon in de tuin staan. In een pot blijft hij vast meer onder controle, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.