Fotodagboek februari 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek februari 2019

Fotodagboek februari 2019

Oeps… ik kwam er gister achter dat ik nog geen fotodagboek over de maand februari had gepubliceerd. Kijk je mee wat ik allemaal deed in februari?

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek februari 2019 1 931x1024 - Fotodagboek februari 2019

Ik las “Wonen als een Parisienne” en dit boek is zo inspirerend dat ik leuke ideeën heb voor mijn schrijfkamertje / Genieten van de zonnestralen in mijn schrijfkamertje / De eerste bloesems aan de bomen. Ik vind dit altijd zo mooi en fotografeer er op los / Nieuwe make-upjes om te testen. Mijn review kun je hier lezen/ Bij Kasteel Maurick in mij nieuwe grijze mantel / Een foto van de oude (link) en nieuwe (rechts) badkamer. Een home tour zal nog volgen!

Fotodagboek februari 2019 2 931x1024 - Fotodagboek februari 2019

Blij met mijn nieuwe blouse van Sissy Boy! / Mijn brocante vondst tijdens ons dagje uit naar Kasteel Maurick. Wat een fijn dagje was dat. Een dagje naar Amsterdam waar ik de straten van Oud Zuid heb ontdekt met prachtige architectuur.

Favorieten van februari

Boek: Audrey en Anne door Jolien Janzing
Gerecht: zoete aardappel stamppot
Drankje: kurkuma-gember thee
Kledingstuk: grijze mantel van de H&M
Beauty: L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation
Tijdschrift: Ariadne at Home
Best gelezen artikel: waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur
Gekocht item: retro blouse van Sissy Boy
Serie: The Haunting of Hill House
Uitje: Brocante markt in Kasteel Maurick in Vught & dagje Amsterdam
Quote: Life live to the fullest and focus on the positive
Bloem: Camelia

Hoe was jouw maand?

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek februari 2019

Gerelateerde artikelen

6 reacties

    1. dank je wel. Die zonnestraal was echt heel bijzonder en het is me toch wel gelukt om het mooi op de foto te krijgen. Vervelend dat je ziek bent geweest, hopelijk voel je je weer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.