Fotodagboek april 2019

joanna kosinska 617513 unsplash 1024x684 - Fotodagboek april 2019

Fotodagboek april 2019

En weer is er een maand voorbij gevlogen en tijd voor mijn fotodagboek van april. Kijk je mee?

Mijn maand in foto’s

Fotodagboek april 1 1024x1024 - Fotodagboek april 2019

Een dagje uit naar Den Haag waar ik lunchte bij Anne&Max en koos voor het bananenbrood met fruit. Superlekker! Ook ontdekte ik een Frans cafeetje “le petit café Lou”, waar ik de volgende keer naar toe wil. Een kleurexplosie van tulpen in een Rotterdams park. We kochten een buitenvloerkleed waar ik zo blij mee ben. Het terras ziet er nu veel gezelliger uit!

Fotodagboek april 2 1024x1024 - Fotodagboek april 2019

Een foto van mijn brocante hoekje. Ik kocht een gezellig bos rozen die ontzettend lang hebben gestaan. Mijn nieuwe zomertas van Didi. Ook kocht ik een aantal droogbloemen. Ik vind ze erg leuk en wil nog een grotere bos kopen.

Fotodagboek april 3 1024x1024 - Fotodagboek april 2019

Prachtige bloesem. Jammer dat het allemaal alweer uitgebloeid is. Twee weken geleden gingen we naar de Graanbuurt in Giessenburg waar ook een brocante was. Echt een aanrader. Er zijn zulke leuke winkeltjes te vinden. Het is geopend van donderdag tot en met zaterdag. Nieuwe aanwinst in de tuin: pampasgras. Ik ben benieuwd 🙂 en een mini pannenkoekplantje.

Fotodagboek april 4 1024x512 - Fotodagboek april 2019

Voor de Pasen bakte mijn moeder een heerlijke tulband. Verder brachten we de Paasdagen heerlijk rustig door en voornamelijk in de tuin waar ik me onderdompelde in tijdschriften over mijn geliefde Frankrijk met een heerlijk stokbroodje met gezouten boter en een verfrissend drankje.

Favorieten van april

Boek: geen boek gelezen deze maand
Gerecht: homemade lasagna
Drankje: water met citroen
Kledingstuk: blauwe pantalon met zijstreep
Beauty: Rituals douchefoam
Tijdschrift: Leven in Frankrijk – Zuid-Frankrijk editie
Best gelezen artikel (leuk, eentje uit 2018!): Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming
Gekocht item: nieuwe jas van H&M en rieten tas van Didi
Serie: begonnen aan laatste seizoen Bates Motel, Dix Pour Cent afgerond (aanrader!)
Uitje: Den Haag & Graanbuurt in Giessenburg
Quote: Live in the moment
Bloem: Blauweregen

Wat was jouw favoriet in de maand april?

pinit fg en rect red 28 - Fotodagboek april 2019

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.