Fashion Notes | Strandwandeling outfit

untitled 1024x478 - Fashion Notes | Strandwandeling outfit

Fashion Notes | Strandwandeling outfit

Zoals je gisteren op mijn blog kon lezen, heb ik een midweek op Texel doorgebracht. Dit keer was het makkelijk om mijn koffer in te pakken. Jeans, truien, sjaal, jas en goede schoenen om het eiland te gaan verkennen. Kijk je mee naar de outfit die mij inspireerde toen ik op Texel was?

Herfst outfit - Fashion Notes | Strandwandeling outfit

Okergele sjaal: s Oliver  / Jeans: Esprit / Tas: Ugg / Jas: Esprit / Laarsjes: Skechers / Chenille trui: Zalando

De laarsjes heb ik inmiddels besteld en ik deze ga ik de komende winter heel veel dragen. Door het voering zal ik geen koude voeten hebben als ik op de trein sta te wachten. Okergeel is mijn nieuwe favoriete kleur dit seizoen. Het wollige tasje is een knipoog naar Texel. De jas en de trui zijn lekker warm en de jeans is de goede basis. Deze outfit is heel basic, maar hieruit kun je makkelijk nog vele andere combinaties maken. De trui kan ook op een nette pantalon gedragen worden. De jas kan netjes en casual gedragen worden. Dat maakt de outfit net even wat anders.

Wat vind jij van deze outfit?

pinit fg en rect red 28 - Fashion Notes | Strandwandeling outfit

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.