Fashion Notes | Rood, wit & blauw

Fashion Notes 2 768x512 2 - Fashion Notes | Rood, wit & blauw

Fashion Notes | Rood, wit & blauw

Het is prachtig nazomer weer! Heerlijk. De perfecte gelegenheid om een nieuwe casual outfit te delen in de kleuren rood, wit & blauw. Persoonlijk vind ik deze kleurencombinatie erg verfrissend en vind je de kleur blauw veelvuldig terug in mijn kledingkast.

De outfit

Sinds de zomer ben ik dol op dit model broek. Los, met streep aan de zijkant, perfect te combineren met een sneaker of een wat netter schoentje. Ik heb er een aantal in mijn kast hangen en ik mis mijn jeans niet eens (en dat wil wat zeggen :)). Ik heb ook een wol variant voor als het straks kouder wordt.

Vorige week was ik aan het shoppen in Oosterhout en zag ik bij Esprit deze hoodie met bijpassende broek. Ik was op slag verliefd op deze outfit in rood, wit & blauw.

Het is een perfecte outfit voor een zaterdagochtend op het terras in de zon met een kop koffie, als je gaat shoppen of als reiskostuum.

Casual outfit 1 - Fashion Notes | Rood, wit & blauw

Hoodie: EDC by Esprit / Bijpassende broek: EDC by Esprit / Horloge: Oozoo Vintage / Boek “the art of stripes” bij Bol.com / Rode tas: Karl Lagerfeld (Zaland0) / Sneakers: Esprit

 

Draag jij graag casual outfits?

pinit fg en rect red 28 - Fashion Notes | Rood, wit & blauw

Gerelateerde artikelen

12 reacties

  1. Ik vind dit stiekem ook een prachtige kleurencombinatie, ook al draag ik hem zelf niet zo vaak. Een wit-blauw gestreept jurkje dat ik heb hangen, is een van mijn favoriete items. Misschien inderdaad leuk om dat eens te combineren met een rode tas of schoenen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.