Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

shopping e1508488709565 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Tijdens de vakantie in september, heb ik ook lekker geshopt. Ik hou ervan om te shoppen in Spanje. Op een of andere manier ontdek ik daar altijd weer nieuwe winkels en raak ik geïnspireerd door deze nieuwe ontdekkingen. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Lees dan snel verder.

Shoppen in Barcelona

Mijn eerste aankoop deed ik in Barcelona bij de modezaak Mulaya. De winkel leek op een Zara of Bershka maar het verschil was dat ik erin paste (lees: mijn bovenarmen :)). Ik kocht een zwart fluwelen topje en een geruit overhemd dat ik de volgende dag meteen aantrok.

fashion4 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje
fashion8 e1508492024357 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Shoppen in Alicante

In Alicante vind ik het sowieso heel fijn shoppen. Ik ken de stad dus ik ga ook gerichter op mijn doel af. Dit keer was ik in de ban van de okergele mode items. Ik dacht eerst dat ik deze kleur niet zou kunnen hebben, maar het staat me toch wel. Ik deed mijn aankopen bij modewinkel Sfera, die hele leuke items heeft en betaalbaar is! Met smart wacht ik op de dag dat deze winkel ook in Nederland gaat openen!

fashion1 1 e1508492172809 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Deze tas kocht ik tijdens ons dagje uit in Benidorm. Hij stond in de etalage en ik was op slag verliefd!

fashion2 1 e1508492197141 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

fashion3 e1508492220338 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Mango vestjasje

fashion5 e1508492242530 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Wow, die kleur!

fashion6 e1508492267131 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Deze trui vond ik meteen leuk omdat het model anders is dan dat ik normaal draag en de knopen aan de zijkant geven het een andere touch! Ik kocht eerst de taupe kleurige. Later ben ik terug gegaan om de creme kleurige variant te kopen.

fashion7 e1508492319199 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Dit Chanel achtige jasje vond mijn man. Dank je wel! 🙂

fashion9 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

De wassing van deze jegging vond ik meteen mooi. Leuk om te combineren met de okergele trui.

 

Wat vind jij van mijn aankopen?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - Fashion Notes | Mijn aankopen uit Spanje

Gerelateerde artikelen

18 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.