De tas die ik de hele zomer ga dragen

Desigual Pinacolada bag - De tas die ik de hele zomer ga dragen

De tas die ik de hele zomer ga dragen

Een paar weken geleden speurde ik het internet af voor een mooie en vrolijke zomertas. Een tas die ik naar mijn werk draag moet aan een aantal eisen voldoen. Dit is de tas die ik de hele zomer ga dragen.

Opeens stond ik oog in oog met de tas. Een shopper want daar kan veel in. Lange hengsels zodat ik deze over mijn schouder kan dragen. En dan de print…een en al vrolijkheid! Ik was verkocht. En helemaal toen ik zag dat de tas nog afgeprijsd was ook. Met een klik verdween de tas in mijn winkelmandje en twee dagen later paradeerde ik met mijn nieuwe aankoop richting het trein station.

Desigual

De tas is van het merk Desigual en is mijn eerste aankoop van dit vrolijke Spaanse merk. Mijn aankoop heeft de toepasselijke naam Pinacolada en laat dat ook een van mijn lievelingscocktails zijn 🙂 Als ik de tas zie, word ik spontaan vrolijk, maar dat is nog niet alles. Ik vertelde al eerder dat mijn tas aan een aantal eisen moet voldoen, maar deze tas heeft nog zoveel meer.

Desigal Pinacolda bag4 - De tas die ik de hele zomer ga dragen

De tas

De tas kun je omkeren zodat je van print kunt veranderen. Hoe leuk is dat! Ook heeft de tas een binnentas die ik voor mijn portemonnee, sleutels, telefoon en andere dingen gebruik, maar er wordt nog een extra hengsel bijgeleverd zodat je deze tas ook nog apart kunt dragen.

Desigal Pinacolda bag2 - De tas die ik de hele zomer ga dragen

Desigal Pinacolda bag3 - De tas die ik de hele zomer ga dragen

De tas was bedoeld voor naar mijn werk, zodat ik mijn lunch er makkelijk in kwijt zou kunnen, maar intussen draag ik de tas altijd! En ik sleep deze ook mee als ik een weekend naar Parijs ga.

Ik ben helemaal fan en wacht nu al in spanning af wat de herfst/winter collectie van deze tassen zal zijn!

Wil je ook de trotse eigenaresse worden van deze vrolijke zomertas? Op de site van Desigual shop je deze nu met een fijne korting!

Wat is jouw lievelingstas?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - De tas die ik de hele zomer ga dragen

Gerelateerde artikelen

21 reacties

  1. Wauw, echt een superleuke tas! Ik heb een zwak voor de tassen van Desigual en deze is wel heel erg mooi. Gaaf ook dat je de tas op twee manieren kunt dragen.

  2. Supertoffe tas! Ben wel fan van die omkeerbare dingen 🙂 en ook héél handig dat het tasje binnenin een eigen hengsel heeft. Heb je eigenlijk drie tassen voor de prijs van één!
    Irene recently posted…Deze week #17My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.