De tas die bij elke outfit past

Shopper van Cowboysbag e1562766505112 - De tas die bij elke outfit past

De tas die bij elke outfit past

Als je mij zou tegenkomen, is dat nooit zonder dat ene accessoire: de tas. De tas is een mode item waar ik echt niet zonder kan. In dit artikel vertel ik meer over de tas die bij elke outfit past.

Mijn liefde voor de tas

Sommige vrouwen hebben een schoenenverzameling, in mijn kast zag je vooral tassen en vooral de shopper. Ik kan heel blij worden van een mooie en kwalitatieve tas. Kwaliteit is nu echt een vereiste als ik een tas koop. Ik heb liever minder tassen waar ik uit kan kiezen, dan een kast vol exemplaren waar het hengsel snel van loslaat of de naden snel scheuren. Ik ben dan nu ook heel kritisch bij de aanschaf van een nieuwe tas.

Cowboysbag shopper - De tas die bij elke outfit past

De tassen van het merk Cowboysbag hebben een ware aantrekkingskracht op mij. De stijl van de tassen past precies bij mij. Casual chic, dat is waar ik persoonlijk van hou.

“With only one bag you can change your outfit completeley” – Sonia Rykiel

Jaren geleden had ik een kast vol met uiteenlopende tassen. Rieten tassen, handtassen, shoppers, kleine tasjes….Voor elke gelegenheid kon ik wel een tas uit mijn verzameling kiezen. Als ik langs een tassenwinkel liep, moest ik mijzelf soms bedwingen om niet naar binnen te gaan en weer met een nieuw exemplaar naar buiten komen.

Op een dag besloot ik om mijn verzameling aanzienlijk uit te gaan dunnen. Tijdens deze opruimsessie stond ik soms echt in dubio. Een aantal tassen droegen ook mooie momentjes met zich mee. Die ene strandtas die ik altijd meenam naar het Spaanse strand waar ik een topdag had gehad of die ene shopper waarmee ik door de Parijse straten had geflaneerd tijdens die mooie lentedagen…mooie vakantieherinneringen…

Toch moest ik even hard zijn voor mijzelf. Ik doneerde de tassen die ik uitzocht aan een tweedehandswinkel en voelde me achteraf toch tevreden met mijn beslissing. Ik hield een overzichtelijke kast over.

De tas die bij elke outfit past

Sommige tassen zijn speciaal voor mij. Vorig jaar schreef ik over de tas die ik de hele zomer zou dragen. Een mooie zomerse tas, waar ik heel veel plezier van heb.

En dat doet deze mooie shopper van Cowboysbag. Een tas die bij elke outfit past! Netjes, casual, you name it. Deze tas heeft een langer hengsel, zodat ik deze over mijn schouder kan dragen (wat ik het liefste doe!) en veel ruimte. Ik sleep altijd teveel spullen mee en deze tas is daar uitermate geschikt voor. Het leer is heel zacht en een grijze kleur tas had ik nog nooit gekocht…tijd voor iets nieuws!

Shopper Cowboysbag - De tas die bij elke outfit past

Een museum voor de tassenliefhebber

Ik heb nog een leuke tip. Ben jij net als ik ook zo verzot op tassen en wil je meer te weten komen over de geschiedenis van dit mode accessoire? In Amsterdam vind je Tassenmuseum Hendrikje aan de Herengracht. In dit museum kun je vanaf het prille begin de ontwikkeling van de tas bewonderen. Er zijn ook wisselende tentoonstellingen te zien. Echt een aanrader voor de ware tassenliefhebber!

 Wat is jouw favoriete tas?

 

 

pinit fg en rect red 28 - De tas die bij elke outfit past

Gerelateerde artikelen

10 reacties

  1. Dat is inderdaad een tas die overal bij past! Hij ziet er heel mooi en kwalitatief uit ook. Mijn favoriete tas is een felblauwe van Freitag. Past waarschijnlijk niet overal bij maar ik draag hem toch bij alles. Haha :p Er kan verbazend veel in, hij is waterdicht en staat leuk vind ik. Ik heb hem sinds januari en heb sindsdien nog niet gewisseld van handtas dus dat zegt wel wat bij mij. Mijn favoriete tas daarvoor was zo’n typische van Sticks and Stones met zo’n knipslot dat overhangt. Felroze. Daar heb ik ook héél lang mee rondgelopen.
    Irene recently posted…Dagboekje van week 28.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.