De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

Attachment 1 2 1024x682 - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

De Reizen Die ik Heb Gemaakt in 2017

Het is weer de tijd van het jaar om te terugblikken op afgelopen jaar. Hier kun je meer lezen over wat ik meemaakte in 2017. Vandaag vertel ik meer over de reizen die ik heb gemaakt in 2017.

Mei

De eerste vakantie stond gepland in mei waar we 5 dagen naar Nice gingen. Nice is voor mij een soort van thuishaven. Ik kom er al jaren en ik vind het heerlijk om door de oude stad te lopen, terrasjes te pakken, genieten aan zee (in zee was het nog te koud!) en de trein te pakken naar omliggende steden.

Nice collage - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

 

Bijbehorende blog: Citytrip | 5 days in Nice

Juni

In juni gingen we twee dagen naar Parijs. Het waren tropische temperaturen, maar we hebben er heel erg van genoten. We pasten ons tempo aan de temperatuur aan en hadden geweldige dagen!

Paris collage - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

Bijbehorende blogs: 3 Days in Paris: Part 1, Part 2

Augustus

In Augustus ging ik een dagje naar Amsterdam. Ik had het plan om dit jaar vaker te gaan, maar dat is gewoon niet gelukt. Nieuwe kans in 2018 🙂

 

Amsterdam collage - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

 

Bijbehorende blog: From Amsterdam with Love

September

Onze “grote” vakantie in september ging naar Barcelona en Alicante, 10 dagen in totaal. Barcelona was nieuw voor ons en de stad heeft me prettig verrast. We hadden heerlijk de tijd om de stad goed te verkennen en het weer was ons heel goed gezind (op een dag na). Na Barcelona, vertrokken we voor vijf dagen naar Alicante, waar we vooral heerlijk gerelaxed hebben.

 

Alicante collage - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

Barcelona collage - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

 

Bijbehorende blog: 5 Days in Barcelona Part 1, Part 2

Bijbehorende blog: Photo Diary | 5 Days in Alicante + Addresses

November

Als kers op de taart, gingen we in november nog twee dagen naar Parijs om de tentoonstelling van Christian Dior in Musee les Arts Decoratifs te bewonderen en te genieten van de prachtige herfstkleuren.

Parijs november collage - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

 

Bijbehorende blogs: 48 uur in Parijs Dag 1, Dag 2, Christian Dior Tentoonstelling

Reisplannen 2018

De eerste vakantie is al geboekt. Eind april gaan we voor zes dagen naar Nice! Ook heb ik het plan om in het voorjaar naar Parijs te gaan. De rest van het jaar is nog niet gepland, maar dat komt vast goed 🙂

Heb jij al vakantieplannen?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

pinit fg en rect red 28 - De Reizen Die Ik Heb Gemaakt in 2017

Gerelateerde artikelen

20 reacties

    1. Ja dat vonden wij ook ๐Ÿ™‚ Weer eens wat anders. Barcelona en Nice zijn zeker aanraders. Als je naar Nice gaat, kun je ook heel makkelijk de trein of bus pakken naar omringende steden en dorpjes.

    1. Zeker weten, weer mooie herinneringen. Ik vind het ook altijd fijn om een vakantie vooruitzicht te hebben. De voorpret is bijna net zo leuk ๐Ÿ™‚ Leuk dat je naar Londen gaat!

  1. Je hebt echt mooie reizen gemaakt in 2017! 2x naar Parijs, zo leuk ๐Ÿ˜€ Ik hoop in 2018 ook weer eens naar Parijs te kunnen. En wat heerlijk dat de eerste reis in 2018 al vast staat
    Eva recently posted…Christmas #2017My Profile

  2. Wat een leuke reizen heb je gedaan. Ik zou zelf ook nog eens naar nice en parijs willen als dat zo uit komt. Wij gaan zelf ook regelmatig een reis maken, soms in het weekend bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.