De dingen die ik heb gedaan tijdens mijn blog time out

10 manieren om heerlijk te ontspannen - De dingen die ik heb gedaan tijdens mijn blog time out

De dingen die ik heb gedaan tijdens mijn blog time out

Ja, ik ben er weer! Op vrijdag 3 april besloot ik een korte blog time out te nemen. Vanaf januari ben ik aan een stuk door bezig geweest met het renoveren van de woonkamer, het slopen van de oude keuken, plaatsen van de nieuwe en nog meer klusjes die bij deze verbouwingen kwamen kijken. Daarnaast brak het Corona virus uit en kreeg ik het heel druk op mijn werk. Bloggen is voor  mij een hobby en ik probeerde zo goed mogelijk artikelen te schrijven. Maar ik merkte dat ik er even geen inspiratie meer voor had. Het wilde gewoon even niet meer. En daarom besloot ik voor een time out te gaan om die inspiratie terug te vinden en mijn rust te pakken die echt nodig had. Ik vertel je meer over de dingen die ik heb gedaan tijdens mijn blog time out.

Wat ik allemaal heb gedaan…

Kledingkast uitruimen. Weg met de dikke truien en hallo voorjaars blousjes, truitjes en broeken!

Met een boekje in de zon. Ook al ligt onze tuin nu op de schop, gelukkig was er nog een hoekje in de tuin waar ik  heerlijk van het zonnetje kon genieten.

De eerste BBQ dit jaar op eerste Paasdag met een heerlijke Tomahawk steak.

De fijne wandelingen. Gelukkig was het niet al te druk zodat we op 1.5 meter afstand van anderen, heerlijk konden genieten van de natuur vlakbij ons huis.

Mij verdiepen in interieurstyling en een cursus zoeken die ik wil gaan volgen.

Genieten van onze nieuwe keuken en woonkamer…

Opruimen in huis en opnieuw stylen. Ik heb de badkamer aangepakt. Daar stond een bakkerskar in waar we de handdoeken en toiletspullen in bewaarden, maar ik vond het nooit een goede oplossing. De bakkerskar staat nu in mijn schrijfkamertje. Voor de toiletspullen hebben we iets nieuws besteld en voor de handdoeken ben ik nog op zoek naar een leuke mand.

Uitrusten. Wat ik fijn vind is dat ik nu haast geen verplichtingen heb en ik daardoor echt goed ‘tot mijzelf’ kan komen. Dit heeft mij wel de ogen geopend. Ik ben best een actief iemand en vind het fijn om regelmatig de hort op te gaan. Ik mis het wel, maar de rust om mij heen kan ik nu ook erg waarderen.

Tijdschriften lezen. Ik kan me niet echt zetten tot een boek, terwijl ik begin dit jaar in een echte leesflow zat.

Plaatjes knippen uit oude tijdschriften en een moodboard maken. Als deze klaar is, zal ik deze zeker delen op mijn blog.

Meditatie. Ik probeer bijna elke dag een paar minuten te mediteren. Het lukt me nog niet elke dag, maar het begin is er!

Nadenken over de invulling van mijn blog. Omdat het een rare tijd is, weet ik niet of er behoefte is aan mijn Parijs (en Zuidfranse) verhalen. Wat vinden jullie?

Gerelateerde artikelen

28 reacties

 1. Heerlijk<3
  Dat kan een mens goed doen he, even zo'n time out. Die ga ik nu 2 weken nemen van social media. Voel me nu al een stuk relaxter dan ervoor en het is dag 1 😉

 2. Wat leuk dat je weer terug bent! Zo te lezen heb je je tijd zeer goed besteedt, heerlijk hoor! Ik ben nog steeds wel heel actief op mijn blog, maar bijvoorbeeld veel minder op Instagram. Daar zit bij mij zo weinig groei in dat het me enorm demotiveert om daar heel veel tijd in te stoppen. Verder zijn wij ook met onze tuin bezig. Alle tegels zijn er inmiddels uit en volgend weekend wordt het opnieuw betegeld, dan moet er nog gras, beplanting en een overkapping komen, dus voorlopig zijn we daar nog wel even druk mee;-)
  bychristiana recently posted…Een open kast stylen in 5 stappen (Ideeën voor iedere woonstijl!)My Profile

  1. Dank je wel! Dat van Instagram merk ik ook. Helaas… En leuk dat jullie ook met de tuin bezig zijn. Wij zijn er ook aan begonnen en het is een grote bouwput. Ben heel benieuwd naar jullie resultaat.

  1. Zeker weten, het was heerlijk. De verbouwing is grotendeels af. Er moeten nog wat kleine klusjes gebeuren, zoals plintjes plakken etc. We zijn nu aan een nieuw project begonnen: de tuin.

 3. Juist in drze rare tijd is er behoefte aan een blog dat ons een beetje laat dromen van reizen in een mooi land. Want wanneer we zelf weer kunnen gaan weet nietmand. Leuk dat je terug bent, maar bljf gezond!

 4. Klinkt als een fijne break. Ik vind juist dat je nu moet schrijven over dingen waar je energie van krijgt. Een beetje afleiding over andere onderwerpen dan corona is heel fijn.

 5. Wat heb je de afgelopen tijd veel fijne dingen gedaan! Hopelijk heb je nu weer nieuwe energie! Ik bblijf je verhalen over Parijs geweldig vinden, maar misschien kun je ze combineren/afwisselen met leuke artikelen over interieur 😀

 6. Gewoon blijven schrijven, hoor Darina! Ik vind het zelf ook moeilijker in deze gekke tijden. Maar ik denk dat je artikelen over Frankrijk juist ook heel ontspannend kunnen zijn. Reistips voor als het weer kan? Verder kun je natuurlijk ook de nadruk even meer op styling / kleding etc. leggen, als je dat prettiger vindt. Of meer vertellen over je nieuwe schrijfproject! 🙂
  Josephine recently posted…Vrouwen in dezelfde jurk: Kleding kopen in de Victoriaanse tijdMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.