De 5 websites waar ik geïnspireerd door raak

laptop computer 1245981 640 - De 5 websites waar ik geïnspireerd door raak

De 5 websites waar ik geïnspireerd door raak

Inspiratie kun je bijna overal vinden. Buiten op straat, in je eigen interieur, (mode) tijdschriften of Pinterest. Vandaag deel ik de 5 websites waar ik geïnspireerd door raak. Kijk je mee?

Une Fille un Style Vogue.fr

Elke week publiceert de Franse Vogue een artikel over de stijl van een Parisienne. Ik vind het altijd heel leuk om deze te lezen (helaas alleen Franstalig!) om geïnspireerd te raken door de verschillende stijlen en de adresjes die ze delen.

Inside Closet

Houd jij ook zo van om bij andere mensen in hun huis te kijken? Dan is dit de site voor jou! De site is Engels -en Franstalig. Het is ontzettend leuk om binnen te kijken bij andere mensen en zo inspiratie op te doen en te genieten van de prachtige fotografie.

French Girl Daily

Als je van de Franse stijl van kleding houdt, dan is dit dit site voor jou. Minimaal een keer per week komt er een nieuwe “le French Girl Style de….” uit. Het is een beetje hetzelfde idee als “une fille un style” van de Franse Vogue.

Ring the Belle

Deze website is helaas wel alleen Franstalig, maar de foto’s alleen zijn al inspirerend genoeg! Het is heel inspirerend om te zien hoe men hun huis inricht, ik blijf het leuk vinden, deze “binnenkijkers.”

Life the Paris Lifestyle by Hipparis

Op deze Engelstalige site vind je mooie Parijse inspiratie van locals op gebied van lifestyle, het Parijse leven, cultuur, mode, restaurants en nog veel meer! Ook handig als je een stedentrip naar Parijs in het vooruitzicht hebt en op zoek bent naar leuke adresjes.

 

Ik ben heel benieuwd van welke website(s) jij je inspiratie vandaan haalt?

 

Foto header: Pixabay

pinit fg en rect red 28 - De 5 websites waar ik geïnspireerd door raak

Gerelateerde artikelen

14 reacties

  1. Super interessant. Ik vind het overigens ook boeiend en leerrijk dat je hier enkele Franstalige websites noemt. Engels lees ik vlot, maar mijn Frans zou ik graag wat bijschaven. Inspirerende websites zijn daarvoor de ideale manier. Ik probeer af en toe ook weleens een serie te bekijken in het Frans, dus ik waag me zeker ook eens graag aan die artikels! Leuke tips. Zelf gebruik ik namelijk alleen maar Pinterest als inspiratiebron.
    Sarah recently posted…Mijn festival must-havesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.